Igazi dáma lett Bódi Sylviből - Fotó!

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
szexi dáma jelmez Bódi Sylvi dekoltázs Velencei Karnevál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell a Velencei Karneválon mutatta meg, hogyan festene, ha több száz évvel ezelőtt született volna.

Nemrég egy igazán intim, álarcos fotóval lepte meg rajongóit Bódi Sylvi, ám most úgy tűnik, hogy a modell a bálhoz is megtalálta a megfelelő jelmezt. Legutóbbi képen ugyanis - ami a mellékhelyiségben vicceskedve készült róla - már jobban felöltözött, és azt mutatta meg, hogyan kell korhű ruhában tetszelegni Európa legfelkapottabb karneválján. Szexi dekoltázs, habos-babos ruha és hatalmas konty, hiába Sylvinek minden jól áll.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi
Előkerült Schobert Norbi telefonjahttp://www.life.hu/sztarok/20160202-schobert-norbi-fitnesz-edzo-ellopott-telefonja-elokerult.htmlA fitneszgurunak pár napja lopták el a telefonját, ám ma reggel valaki visszajutatta a készüléket. TV + Sztárok--Kiss Endi: „Volt, amikor éheztünk"http://www.life.hu/sztarok/20160202-kiss-endi-a-hooligans-egyuttes-frontembere-bevallotta-volt-amikor-ehezett.htmlA Hooligans együttes meghatározó arca bevallotta, voltak olyan időszakok az életében, amikor nélkülöznie kellett. TV + Sztárok--Bódi Sylvi egy szál álarcban és bugyiban pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160129-bodi-sylvi-modell-egy-szall-alarcban-es-bugyiban-pozolt-farsangi-hangulatban.htmlA modellt is elérte a karneváli láz és egy extravagáns, egészen intim fotóval rukkolt elő. TV + Sztárok--"Minigyőzi" - Gáspár Győző megmutatta, milyen volt gyermekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160128-gaspar-gyozo-showman-gyermekkori-fotot-posztolt.htmlA showman gyermekkori fotót posztolt, amin legkedvesebb karácsonyi ajándékával pózolt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huCéline Dion visszatér a színpadra, de nem fog énekelnihttp://www.life.hu/sztarok/20160202-celine-dion-visszater-a-szinpadra-de-nem-fog-enekelni-las-vegasban.htmlA nemrég megözvegyült énekesnő ott folytatja, ahol abbahagyta: hamarosan újra színpadra áll Las Vegasban, éneklés helyett azonban beszédet fog tartani. TV + Sztárok--Nemes Jeles Lászlót partiarcnak hitte a Yahoo!http://www.life.hu/sztarok/20160202-nemes-jeles-laszlot-partiarcnak-titulaltak-a-yahoo-portal-kepgaleriajaban.htmlAz amerikai portál egy képgalériájában hivatkozott úgy az Oscar-díjra jelölt magyar rendezőre, mint partiarcra! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.