Saját magával népszerűsíti fehérneműit az őrülten szexi Heidi Klum

fehérnemű modell kampány fotó kollekció Heidi Klum reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német származású szupermodell nem bízta a véletlenre legújabb csipkecsodáinak promotálását.

A hírek szerint Anglia legforgalmasabb pontjain fogják elhelyezni Heidi Klum legújabb, erotikától túlfűtött fehérneműs képeit - írja a Daily Mail.

Forrás: Rankin

A 42 éves szupermodell, aki smink nélkül is elképesztően jól néz ki, saját tervezésű legújabb fehérneműkollekciójának arcaként vetkőzött le, és be kell vallanunk: Heidi keresve sem talált volna jobb modellt a kampányához! A képet a neves brit divatfotós, Rankin jegyzi.

Heidi Klum meztelenül kampányol a borongós reggelek ellenhttp://www.life.hu/trend/20150119-heidi-klum-sosem-latott-meztelen-kepet-osztott-meg.htmlSosem látott fényképet osztott meg múltjából a modell.TrendOrigoDisney hercegnő lett Madeline Stuart Down-szindrómás modellbőlhttp://www.life.hu/trend/20160201-madeline-stuart-down-szindromas-modell-disney-hercegnoknek-sminkeltek.htmlA modell sokaknak adott reményt és erőt azzal, hogy sikerült valóra váltania álmát. Az egyre sikeresebb Madeline-t most királylányok bőrébe bújtatták. Trend--Bugyi nélkül bújt miniruhába Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20151202-sarka-kata-szexi-menyasszonyi-ruhakban-pozolt.htmlSarka Kata, aki bizony csodás alakkal büszkélkedhet, elképesztően szexi ruhákban pózolt, amiket természetesen a rajongóinak is megmutatott.Trend--Nyugdíjba vonul minden idők leghíresebb szupermodellje, Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/trend/20160201-cindy-crawford-szupermodell-50-evesen-abbahagyja-a-modellkedest-es-nyugdijba-vonul.htmlCindy Crawford 50. születésnapja után azt tervezi, hogy végleg maga mögött hagyja modellkarrierjét. TrendOrigoÍme Heidi Klum, Halloween örök királynőjehttp://www.life.hu/trend/20151101-heidi-klum-jessica-rabbit-lett-halloweenkor.htmlVannak azok a sztárok, akik igyekeznek egy különleges parókával és egy jó sminkkel elintézni Halloweent. És van Heidi Klum, aki minden évben felülmúlja önmagát hihetetlen jelmezkreációival. Idén is ez történt. Trend--Voksán Virág a legédesebb modellhttp://www.life.hu/trend/20160120-voksan-virag-playmate-a-legedesebb-modell-mert-kulonleges-sutis-fehernemuben-pozolt.htmlA playmate különleges fehérneműben pózolt, amit színes tortaszeletek és sütemények díszítettek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.