Camilla hercegné estélyi ruha Kék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű ruhában, gyémántoktól csillogva jelent meg a hercegné a Londoni Természettudományi Múzeumban megrendezett gálán.

Camilla hercegné férje oldalán vonult be az elegáns gálára, éjkék estélyi ruhában. Ragyogásával minden elismerést begyűjtött, és a többi megjelenőről is elvonta a figyelmet a hercegné. A csipke ujjú, fekete, gyöngyös díszítésű ruhájában úgy csillogott Camilla, mint még soha!

Forrás: NORTHFOTO
Sztárok stílusa: Senahttp://www.life.hu/trend/20160202-sena-az-irie-maffia-enekesnoje-stilusarol-meselt.htmlAz Irie Maffia énekesnője, Sena egy igazi díva, a szó legnemesebb értelmében. Sugárzó színpadi jelenlétét egyrészt elképesztő hangjának, másrészt személyiségének köszönheti, amit varázslatos stílusa tesz még erőteljesebbé. Sena tökéletes példája annak, hogy a belső és a külső összhangja mekkora energiákat képes felszabadítani. Trend--Pamela Anderson fia az anyja nyomdokaiba lépetthttp://www.life.hu/trend/20160203-pamela-anderson-fia-dylan-jagger-lee-modellkedik-felmeztelenul.htmlA 18 éves Dylan Jagger Lee már igazi férfi lett, és természetesen modellkedésbe kezdett. Első kampányában máris félmeztelenül pózol a sztárcsemete. Trend--Ashley Graham kiakadt: "Utálom, ha igazi nőként emlegetnek"http://www.life.hu/trend/20160203-ashley-graham-plus-size-modell-utalja-ha-igazi-nokent-emlegetik.htmlNapjaink egyik legkeresettebb plus size modellje, szépsége vitathatatlan, nőies formái miatt pedig fiatalabbak és idősebbek is rajonganak érte. Ashley Graham egy nemrég adott interjújában azonban elárulta: a mai napig ugyanúgy meg kell küzdenie az emberek előítéleteivel, mint korábban. Trend--Saját magával népszerűsíti fehérneműit az őrülten szexi Heidi Klumhttp://www.life.hu/trend/20160202-heidi-klum-modell-maga-pozol-sajat-tervezesu-fehernemuinek-kampanyaban.htmlA német származású szupermodell nem bízta a véletlenre legújabb csipkecsodáinak promotálását. Trend--Nem spórolt a dekoltázzsal! Penélope Cruz még mindig őrülten szexihttp://www.life.hu/trend/20160202-penelope-cruz-szineszno-hatalmas-dekoltazst-villantott-a-zoolander-madridi-premierjen.htmlPont ezért szeretjük annyira a színésznőt: úgy mutat magából többet, hogy közben nem válik közönségessé. Trend--Igazi dáma lett Bódi Sylviből - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160202-bodi-sylvi-modellbol-igazi-dama-lett-a-velencei-karnevalon.htmlA modell a Velencei Karneválon mutatta meg, hogyan festene, ha több száz évvel ezelőtt született volna. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.