Tolvai Reni köldökig kivágott felsőben pózolt

Forrás: Facebook/Tolvai Reni -
szexi dögös szelfi dekoltázs Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy szexi szelfivel rukkolt elő, melyen olyan dögös, hogy nincs az a pasi, aki ne indulna be a fotó láttán.

Tolvai Renire alig ismerni rá legutóbbi fotóján, amelyen egyáltalán nem mosolyog, hanem elmélázva fotózza magát. Az énekesnőnek nagyon jól áll a mélyen dekoltált felső, ami bepillantást enged keblei közé.

Forrás: Facebook/Tolvai Reni
Sztárok stílusa: Senahttp://www.life.hu/trend/20160202-sena-az-irie-maffia-enekesnoje-stilusarol-meselt.htmlAz Irie Maffia énekesnője, Sena egy igazi díva, a szó legnemesebb értelmében. Sugárzó színpadi jelenlétét egyrészt elképesztő hangjának, másrészt személyiségének köszönheti, amit varázslatos stílusa tesz még erőteljesebbé. Sena tökéletes példája annak, hogy a belső és a külső összhangja mekkora energiákat képes felszabadítani. Trend--Pamela Anderson fia az anyja nyomdokaiba lépetthttp://www.life.hu/trend/20160203-pamela-anderson-fia-dylan-jagger-lee-modellkedik-felmeztelenul.htmlA 18 éves Dylan Jagger Lee már igazi férfi lett, és természetesen modellkedésbe kezdett. Első kampányában máris félmeztelenül pózol a sztárcsemete. Trend--Így fest Vajna Tímea tiszta szőkén - Szerinted hogy áll neki? http://www.life.hu/trend/20160202-vajna-timea-szoken-allt-szinpadra-egy-szepsegversenyen-foto-andy-vajna-felesegerol.htmlAz üzletasszony is beszállt abba a hetek óta tartó Facebook-játékba, amelynek során a felhasználók gyermekkori képeket osztanak meg magukról. Nézd meg, hogy festett Timi teljesen szőkén! Trend--Disney hercegnő lett Madeline Stuart Down-szindrómás modellbőlhttp://www.life.hu/trend/20160201-madeline-stuart-down-szindromas-modell-disney-hercegnoknek-sminkeltek.htmlA modell sokaknak adott reményt és erőt azzal, hogy sikerült valóra váltania álmát. Az egyre sikeresebb Madeline-t most királylányok bőrébe bújtatták. Trend--Dögös vörösben készül a Valentin-napra Voksán Virághttp://www.life.hu/trend/20160201-voksan-virag-dogos-vorosben-keszul-a-valentin-napra.htmlA dj egy feszülős bodyval készül az év legromantikusabb napjára. Trend--Tengerparton süttette gyönyörű testét Shanina Shaikhttp://www.life.hu/trend/20160201-shanina-shaik-a-victoria-s-secret-modellje-furdoruhaban-napoztatta-testet.htmlA Victoria’s Secret modell néhány hete jelentette be eljegyzését, amit most egy gyönyörű szigeten ünnepelt meg szerelmével. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.