Valóságos sztárrá vált a muszlim Barbie

Forrás: Instagram/Hijarbie -
Barbie baba muszlim Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több mint 19 ezer követője van a Hijarbie elnevezésű babának. Az Instagramon óriási népszerűségnek örvend a kendőt viselő Barbie.

A babák sokfélesége iránti vágy már régóta fennáll, ám a gyártó 57 év után először volt hajlandó változtatni a Barbie-k kinézetén. Végre már többféle alkatú, magasságú és hajszínű babákat is láthatunk majd a boltok polcain, de ezek még mindig nem tudják lefedni az emberi sokszínűséget.

Forrás: Instagram/Hijarbie

A 24 éves nigériai blogger és gyógyszerész, Haneefah Adam azonban ihletet nyert az újfajta babákat látva, és eljátszott a gondolattal, hogy vajon milyenek lennének, ha ők is kendőt viselnének.

Forrás: Instagram/Hijarbie

Mivel a kíváncsiságát nem elégítette ki a puszta elképzelés, vásárolt egy babát, és ő maga varrt ruhákat a Barbie-nak. Lefotózta a különböző szerelésekben, és feltöltötte az Instagramra. Mindössze másfél hónap alatt több mint 19 ezer követőt sikerült összeszednie a profilnak. Haneefah reméli, hogy ezzel másokat is inspirálhat arra, hogy saját maguknak alkossák meg a babákat.

Forrás: Instagram/Hijarbie
Tom Hanks visszajön Budapestrehttp://www.life.hu/news/20160208-tom-hanks-ismet-budapesten-forgat.htmlAz 59 éves színész két hónapot tartózkodott Budapesten, új filmjének, az Infernónak a forgatása miatt. Most szintén a mozi kedvéért tér vissza hazánkba. NewsOrigoHalálra gázolt egy embert a vonathttp://www.life.hu/news/20160208-halalra-gazolt-egy-embert-a-vonat.htmlHétfőn hajnalban történt a halálos baleset.News--A túlzott erdőtelepítés is elősegítette a felmelegedést http://www.life.hu/news/20160207-nem-enyhitette-hanem-erosithette-a-felmelegedest-az-erdotelepites-europaban.htmlNem enyhítette, hanem erősíthette a felmelegedést az erdőtelepítés Európában, mivel az őshonos fák helyét nagy területen vették át a sötétzöld fenyőerdők - állapította meg egy új tanulmány. NewsOrigoMegható! Így zajlott Michael Jackson és Diana első találkozása http://www.life.hu/news/20160207-michael-jackson-es-diana-hercegno-igy-koszontottek-egymast-bordzsekit-kapott-vilmos.html30 évvel ezelőtt, 1988. július 16-án a brit trónörökös, Károly herceg, és felesége találkozhattak a legendás popsztárral. Az erről készült felvétel nyilvánosságra került. NewsAFPVannak még túlélők a romok alatt a tajvani földrengés után http://www.life.hu/news/20160207-mentocsapatok-tagjai-kutatnak-tulelok-utan-a-tajvani-foldrenges-utan-tuleloket-keresnek.htmlTizennyolcra emelkedett a szombat hajnali természeti katasztrófa halálos áldozatainak száma, 152 embert még nem találnak a legsúlyosabban érintett Tajnan városban. A mentőegységek vasárnap még hallottak életjeleket a 17 emeletes lakóház romjai közül. News--A 7 éves kisfiú úgy táncol, mint egy világsztár - Videó!http://www.life.hu/news/20160207-mindenkit-lenyugoz-a-het-eves-kisfiu-ilyen-tancot-meg-nem-lattal-video.htmlJohn Philip Bughaw, becenevén Balang produkciója láttán leesett az állunk! A kissé pufók táncos lányokat megszégyenítően ropja, és erre már több világsztár is felfigyelt az interneten. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.