Levágatta a haját a dögös énekesnő, Péter Szabó Szilvia

frizura fotó Péter Szabó Szilvia dögös énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nox együttes egykori sztárjának szinte a védjegye volt már a hosszú haj. Most viszont megszabadult a barna tincsektől, és rövid frizurával mutatkozott. 

Szilvinek nagyon jól áll a kissé rövidebb fazon is, így nem csoda, ha a követői rögtön megdícsérték az új külsejét. Nemrég egy tőle merőben szokatlan, merész fotóval örvendeztette meg a rajongókat, melyet ide kattintva csodálhatsz meg.

Péter Szabó Szilvia Forrás: Instagram/szilvia_peter_szabo
Romantikára fel! Dögös szettek Valentin-naprahttp://www.life.hu/trend/20160203-dogos-szettek-valentin-napra.htmlUgyan mi is annak a hívei vagyunk, hogy a szerelmet egész évben ünnepelni kell, de egy jó alkalmat soha nem szalasztanánk el, amikor a szerelmünkkel programozhatunk, ráadásul csinosan felöltözhetünk. Hozd te is a legjobb formádat, és válassz outfitet a Valentin-napi programotokhoz! Trend--Csobot Adél megmutatta új frizurájáthttp://www.life.hu/trend/20160208-csobot-adel-enekesno-megmutatta-uj-frizurajat-es-vicces-szelfiket-lott-magarol.htmlAz várandós énekesnő egyenesre vasalt hajjal és vicces grimaszokkal szelfizett. Trend--Divatbotrány: Katalin hercegné öregesen öltözködik? http://www.life.hu/trend/20160207-katalin-hercegne-nagymamas-ruhakban-jar-allitja-egy-modell-szakerto-a-kiralyi-csalad-hallgat.htmlBár eddig Vilmos kedveséről a csinos, és a divatikon kifejezések terjedtek, a hírek szerint ma már inkább a régies, és nagyis szavak hangzanak el egy-egy szettje láttán. Trend--Tatár Csilla csak úgy tündökölt A Dal színpadánhttp://www.life.hu/trend/20160206-tatar-csilla-csak-ugy-tundokolt-a-dal-harmadik-elodontoje-szinpadan.htmlAhogy az előző két elődöntőben, úgy most is fantasztikus formában állt Tatár Csilla A Dal színpadára. TrendOrigoAlig lehet ráismerni Dobó Katára! Fodrásznál járt a színésznőhttp://www.life.hu/trend/20160206-dobo-kata-szinesznore-alig-lehet-raismerni-legujabb-szelfijen.htmlEgy kis frissítés sosem árt: Dobó Kata a fodrásztól kilépve örökítette meg az eredményt egy szelfi formájában. Trend--Eva Longoria és Penélope Cruz összecsaptak – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160205-heti-stilusmustra-szerepel-benne-eva-longoria-penelope-cruz-amale-clooney.htmlEzen a héten az élénk színekbe öltözött celebek parádéztak, míg a seszínű pasztellt választók elbuktak. A hamarosan mozikba kerülő Ave, Cézár premierje pedig két tündöklő sztárpárral is megörvendeztette a divatrajongókat. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.