Katalin hercegné szemöldökét kritizálják a szakértők

fashion week szemöldök kritika Katalin hercegné stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl vastag, túl hangsúlyos és éveket öregít rajta - így vélekednek a kommentelők a hercegné új szemöldökéről.

Minden nő tudja, hogy egy szépen megformázott szemöldök milyen sokat jelent szépségünk kiemelésében: nagyobbnak tűnik tőle a szem, ellensúlyozza az arc asszimetriáját, és éveket fiatalíthat.

Forrás: AFP

Éppen ez nem sikerült Katalin hercegnének, aki a minap sokkal vastagabb, hangsúlyosabb szemöldökkel vett részt egy hivatalos eseményen.

A Life.hu Trend rovatának vezetője, Lilla véleménye:

"Manapság a vastag szemöldökhangsúly dívik, Katalin hercegnőé azonban túlságosan is karakteres. Természetesebb és rendezettebb lenne a végeredmény, ha a hajszínéhez megfelelően világosabb szemöldökceruzát használna, ami után átfésülné a szálakat, hogy a felesleg lekerüljön róla. Ezzel máris sokkal fiatalosabb lenne az összhatás."

Készítsd el Katalin hercegnő ikonikus sminkjét!

Katalin hercegné köztudottan imádja a piperéket: saját maga készítette el a sminkjét még az esküvőjére is. Az egyszerű, visszafogott megoldások híve ő, így nem nehéz elkészíteni kedvenc makeupját sem. Larion Oscar sminkmester most ebben segít, de arról is kérdeztük a szakértőt, ha tehetné, ő mit változtatna Katalin sminktechnikáján - kattints ide a cikkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.