56 éves, kétgyerekes modell szerepel a Sports Illustrated különszámában

Forrás: Swimsuits For All -
modell Sports Illustrated Nicola Griffin legidősebb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt még példa ilyenre: a világhírű sportmagazin fürdőruhás kiadványában ezúttal az 56 éves Nicola Griffin is bikinire vetkőzött.

A Sports Illustrated tavaly szerepeltetett először plus size modelleket a Swimsuit Issue különszámában. Már ez is hatalmas lépés volt a karcsú testű modellek tömkelege után, az újonnan megjelent kiadványában azonban még önmagát is felülmúlta a magazin: ezúttal az 56 éves, kétgyerekes Nicola Griffin is helyet kapott a Swimsuits For All elnevezésű reklámjában.

Forrás: Swimsuits For All
Nyugdíjba vonul minden idők leghíresebb szupermodellje, Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/trend/20160201-cindy-crawford-szupermodell-50-evesen-abbahagyja-a-modellkedest-es-nyugdijba-vonul.htmlCindy Crawford 50. születésnapja után azt tervezi, hogy végleg maga mögött hagyja modellkarrierjét. TrendOrigoPalvin Barbi a világ legdögösebb fürdőruhás modelljei közötthttp://www.life.hu/trend/20160209-palvin-barbara-magyar-modell-a-sports-illustrated-furdoruhas-magazin-kulonszamaban-vetkozik.htmlBarbi egy szexi videóban jelentette be, hogy a Sports Illustrated bikinismagazin különszámában fog szerepelni. Trend--Nem spórolt a dekoltázzsal! Penélope Cruz még mindig őrülten szexihttp://www.life.hu/trend/20160202-penelope-cruz-szineszno-hatalmas-dekoltazst-villantott-a-zoolander-madridi-premierjen.htmlPont ezért szeretjük annyira a színésznőt: úgy mutat magából többet, hogy közben nem válik közönségessé. Trend--Sminkelj és bulizz! Ilyen egy tökéletes csajos estehttp://www.life.hu/trend/20160205-a-smink-and-drink-rendezvenyen-jart-nemeth-mate-a-life-hu-riportere.htmlItthon először rendezték meg a Smink & Drink elnevezésű eseményt, amelyre a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté is ellátogatott. Trend--Alig lehet ráismerni Dobó Katára! Fodrásznál járt a színésznőhttp://www.life.hu/trend/20160206-dobo-kata-szinesznore-alig-lehet-raismerni-legujabb-szelfijen.htmlEgy kis frissítés sosem árt: Dobó Kata a fodrásztól kilépve örökítette meg az eredményt egy szelfi formájában. Trend--Hihetetlen, hogy van olyan nő a világon, mint Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/trend/20160120-emily-ratajkowski-modell-mely-dekoltazst-es-csodas-alakot-villantott-instagramon.htmlKarcsú alak, nőies idomok és gyönyörű arc - ez mind Emily Ratajkowski, aki egy újabb jól sikerült fotójával kápráztatta el rajongóit közösségi oldalán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.