Így biztosan nem ismered fel Iszak Esztert

Forrás: Instagram/Iszak Eszter -
arcpakolás felismerhetetlen Iszak Eszter Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető smink nélkül is meg meri mutatni magát, hisz teljesen hibátlan az arcbőre. Most végre azt is megtudhatjuk, hogy miért!

A mindig stílusos Iszak Esztit már sokféleképpen láthattuk. Még jógázás közben is tökéletesen néz ki, az arcbőre pedig olyan makulátlan, hogy azt sokan megirigyelhetnék. A műsorvezető most megmutatta, hogy mivel építi újjá a bőrét. A szépítő pakolást viselve viszont teljesen felismerhetetlen Eszti!

Forrás: Instagram/Iszak Eszter
Próbáld ki! Natúr smink randirahttp://www.life.hu/trend/20160208-termeszetes-smink-randira.htmlA természetes szépség híve vagy? Randira is választhatsz egyszerű és letisztult sminket, ami kiemeli a kisugárzásodat. Várady Polett megmutatja, hogyan készíts natúr, mégis csábító make-upot! Trend--Magyar sztárok, akik plasztikáztattakhttp://www.life.hu/trend/20160209-magyar-sztarok-akik-plasztikaztattak.htmlRubint Réka, Szűcs Judith, Keresztes Ildikó – csak néhány név azon magyar sztárok közül, akik úgy gondolják, hogy a plasztikára bizonyos esetekben igenis szükség van, mert mindenek előtt fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Trend--Alapdarabok a téli sportok szerelmeseinekhttp://www.life.hu/trend/20160208-ilyen-a-tokeletes-teli-sportruhazat.htmlA téli sportok szerelmeseinek jól fel kell készülni a szezonra, a speciális időjárási körülmények ugyanis speciális felszereléseket igényelnek. Íme, néhány alapvető holmi, amivel bátran belevághatsz kedvenc szabadtéri sportodba. Trend--5+1 dolog, amit megtehetsz a ragyogó és egészséges bőrérthttp://www.life.hu/trend/20160210-kevesebb-szolarium-tobb-apolas-es-lemosott-smink-is-az-egeszseges-bor-titkai.htmlVannak bizonyos örökérvényű szabályok, amiket jó lenne betartani, ha tíz év múlva is szép bőrt szeretnénk magunknak. TrendThinkstockA csábítás művészete! Szexi fehérneműk Valentin-naprahttp://www.life.hu/trend/20160203-csabits-szexi-fehernemukben-valentin-napon.htmlA szerelmesek napjának elengedhetetlen kelléke a dögös fehérnemű. Használd ki ezt a jeles alkalmat, és lepd meg a párodat valami igazán csábítóval! TrendThinkstockDakota Johnson aranyba burkolta a testét - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160210-dakota-johnson-meses-ruhakoltemenyben-lepett-a-voros-szonyegre-arany-ruha-foto.htmlA színésznő a Hogyan legyünk szinglik londoni premierjén egy meseszép ruhakölteményben lépett a vörös szőnyegre. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.