megjelenés Olaszország Nicole Kidman szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz elhinni, hogy a világhírű színésznő immár 48 éves.

Korábban maga Nicole Kidman is elismerte egy interjújában, hogy annak idején túlzásba vitte a botoxkezeléseket, ám mostanában mintha kezdene visszatalálni természetesebb önmagához.

Forrás: Northfoto

A 48 éves színésznő, aki mellimplantátumai kivételét is tervezi, nemrég az olasz Sanremo zenei fesztiválon tette tiszteletét, ahol szinte sugárzott. Akár a ruhaválasztás, akár a belülről fakadó lelki békéje tette, rég láttuk már ennyire rendben a 48 éves Nicole-t.

A legjobb és legrosszabb sztárplasztikák

A Jackson klán tagjai, Nicole Kidman, Priscilla Presley vagy Jocelyn Wildenstein nevét sokan a túlzásba vitt plasztikai beavatkozásokkal kötik össze. Pedig rajtuk kívül is vannak olyan hírességek, akik kés alá feküdtek. A rengeteg elrettentő példa mellett olyanokat is felsorakoztattunk, akiknél a kitűnő eredmény még bennünket, szkeptikusokat is meglepett - a cikkért kattints ide!

Magyar sztárok, akik plasztikáztattakhttp://www.life.hu/trend/20160209-magyar-sztarok-akik-plasztikaztattak.htmlRubint Réka, Szűcs Judith, Keresztes Ildikó – csak néhány név azon magyar sztárok közül, akik úgy gondolják, hogy a plasztikára bizonyos esetekben igenis szükség van, mert mindenek előtt fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Trend--Cindy Crawford smink nélkül egyenesen félelmeteshttp://www.life.hu/trend/20160211-cindy-crawford-modellt-smink-nelkul-fotoztak-igy-felismerhetetlen-es-felelmetes-az-arca.htmlA szupermodell mindenféle cicoma nélkül lépett ki az utcára, ahol lencsevégre is kapták a szemfüles fotósok. A sztár nem is hasonlít így önmagára.Trend--A csábítás művészete! Szexi fehérneműk Valentin-naprahttp://www.life.hu/trend/20160203-csabits-szexi-fehernemukben-valentin-napon.htmlA szerelmesek napjának elengedhetetlen kelléke a dögös fehérnemű. Használd ki ezt a jeles alkalmat, és lepd meg a párodat valami igazán csábítóval! TrendThinkstockLilu végtelen hosszú lábakat villantotthttp://www.life.hu/trend/20160211-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-megvillantotta-vegtelen-hosszu-labait-a-dubai-tengerparton.htmlAz RTL Klub műsorvezetője a tengerparton lazulgatott, amikor lencsevégre kapták. Trend--Mi történt Lady Gagával? Abszolút felismerhetetlenné vált az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20160211-lady-gaga-enekesno-felismerhetetlen-volt-a-saint-laurent-divatshow-n.htmlHalvány arcbőr és beteges megjelenés - rég láttuk már ilyen rossz bőrben a világhírű énekesnőt. Trend--Meghökkentő, pónilovas szerelésben premierezett Susan Sarandon fiahttp://www.life.hu/trend/20160210-susan-sarandon-szineszno-fia-miles-robbins-meghokkento-ponilovas-szerelesben-premierezett.htmlNem bízta a véletlenre a Zoolander második részének New York-i premierjét a világhírű színésznő fia, Miles Robbins - fotó! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.