Cinthya Dictator szexi boszinak öltözött a Story-gálára: Fotók!

Forrás: Marton Szilvia -
Cinthya Dictator Varga Viktor Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombat esti gálán volt popsivillantás, számtalan hibátlan dekoltázs és persze mennyei ruhakölteményekből sem volt hiány. Érdekes módon Cinthya Dictator ezegyszer egyik kategóriába sem esett bele.

Igaz, hogy a fiatal lány csodás csipkeszerelésben érkezett, de talán túl sokat takart el a testéből. Az este folyamán pedig telitalpú lábbelijétől is megszabadult, ami tényleg nem tűnik valami kényelmesnek:

Forrás: Marton Szilvia

Ruhája szinte az egész alakját elfedte, de azért így is csinos volt:

Forrás: Marton Szilvia

Ha kíváncsi vagy, mi történt a tegnap esti Story-gálán a hazai celebvilágban, nézd végig a galériánkat!

/1602/A_Sto201621494816Hódi Pamela új frizurával gálázott: Igazán dögös! - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160214-hodi-pamela-berki-krisztian-kedvese-uj-frizuraval-ment-a-story-galara-es-nagyon-dogos.htmlHa emlékezetünk nem csal, Hódi Pamelának egész idáig nem volt frufruja. Nos, most lett.Trend--Tatár Csilla ruhájával üzent az őt bírálóknakhttp://www.life.hu/trend/20160213-tatar-csilla-a-dal-musorvezrtoje-ruhajaval-uzent-az-ot-biraloknak.html Míg a teljes magyar celebvilág a Story Ötcsillag Díjátadó-gálán mulatozott, lezajlott A Dal első elődöntője is. Ugyan a legtöbb fellépő próbált valamit változtatni az előadásmódján, hogy a kedves nézők ne ugyanazt lássák, mint a korábbi szombatokon, ennek ellenére eléggé laposra sikeredett az este a Duna élő műsorában. De legalább a műsorvezető ruháján volt mit nézni. Trend--Sarka Kata dekoltázsa is megérkezett a Story-gálára – Fotó!http://www.life.hu/trend/20160213-sarka-kata-modell-es-musorvezeto-dekoltazsa-is-megerkezett-a-story-galara.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt. TrendOrigoHódi Pamela irtó szexi, de Berki Krisztián nevetségesen festhttp://www.life.hu/trend/20160213-hodi-pamela-irto-szexi-de-berki-krisztian-nevetsegesen-fest-a-story-galan.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt. TrendOrigoNyári Edit dekoltázsával hozta el a nyarat a Story-gálára: Micsoda idomok!http://www.life.hu/intim/20160214-nyari-edit-enekesno-nyari-aliz-testvere-csodas-dekoltazst-villantott-a-story-galan.htmlKorábbi cikkünkben összegyűjtöttük ugyan a Story-gála legszebb celebdekoltázsait, akkor azonban még nem láttuk ezt a Nyári családról készült fotót. És így persze nem is tudhattuk, hogy bizony Nyári Edit is közszemlére tette, amit kellett. Pedig így történt. Intim--Kucsera Gábor és Tápai Szabina volt a Story-gála legédesebb párjahttp://www.life.hu/intim/20160214-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-volt-a-story-gala-legedesebb-parja.htmlA szombat esti gálára a legtöbben a párjukkal érkeztek. Szabó Zsófi büszkén feszített vőlegénye mellett, és a Barátok közt szexi sztárja, Solti Ádám is bemutatta választottját. Az egyik legédibb pár azonban a Kucsera-Tápai páros lett. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.