Merész ruhában pózolt DJ Seherezádé - Ez aztán a dekoltázs!

szexi DJ Seherezádé dögös dekoltázs ruha kivágás merészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőkeség nem csak lemezlovasként tevékenykedik, hanem saját ruhakollekciója is van. Az Instagramon mutatta meg legújabb darabját, ami igazán kihívóra sikeredett, és nem bíz sokat a képzeletre.

DJ Sehi - aki nemrég eltörte a kezét - valóban magáénak tudhatja, a valaha látott legmélyebben dekoltált ruhát, amiben minden kétséget kizáróan lecsekkolhatjuk, hogy gyönyörű az alakja. De vajon ebben a szettben, hány férfi engedné el a csaját mulatozni?

Forrás: Facebook/DJ Seherezádé
Adele rengeteget fogyott - Alig lehet ráismerni az énekesnőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160216-adele-lefogyott-es-remekul-nez-ki.htmlAdele remek hangján kívül a telt idomairól is elhíresült, ám az énekesnő az elmúlt hónapokban rengeteget fogyott. A Vouge magazinnak készült legfirssebb képein csodásan fest, és szinte alig lehet ráismerni. TV + SztárokOrigoNádai Anikó és Fördős Zé lesz a műsorvezetője az RTL Klub új műsoránakhttp://www.life.hu/sztarok/20160215-nadai-aniko-es-fordos-ze-lesz-a-musorvezetoje-az-rtl-klub-valosagshowjanak.htmlNádai Anikó és Fördős Zé új terepen bizonyíthat tavasszal, ugyanis ők lesznek az RTL Klub tavasszal induló Farm című realityjének műsorvezetői. TV + Sztárok--Dér Heni dögös bokszolónak öltözötthttp://www.life.hu/sztarok/20160215-der-heni-enekesno-dogos-boxos-csaj-lett-es-egy-boxringben-pozolt-uj-klipjenek-forgatasan.htmlAz énekesnő új klipjének forgatásán merészkedett be a ringbe, és remekül áll neki ez a vagány szerep. TV + Sztárok--"Mindenki úgy nyúljon az arcához, ahogy az neki jó legyen" - Tilla elárulta, miért plasztikáztatotthttp://www.life.hu/sztarok/20160214-till-attila-a-tv2-musorvezetoje-elarulta-hogy-miert-plasztikaztatta-magat.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. A Life.hu riportere Till Attilát is mikrofonvégre kapta.TV + Sztárok--Íme, minden idők legviccesebb képe Schwarzeneggerrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160215-minden-idok-legviccesebb-kepe-arnold-schwarzeneggerrol.htmlElkészült Arnold Schwarzenegger legviccesebb fotója.TV + Sztárok--Vujity Tvrtko nagy bejelentést tetthttp://www.life.hu/sztarok/20160215-vujity-tvrtko-jotekonykodni-fog-kulonleges-bejelentessel-lepte-meg-rajongoit-a-musorvezeto.htmlVujity Tvrtko már február 14-én kiírta, hogy "élete egyik legfontosabb bejelentését" fogja hamarosan megosztani a rajongóival közösségi oldalán. Kéősbb kiderült, a műsorvezető egy jótékonysági akciót harangozott be. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.