Hűha! Kállay-Saunders András afro séróra váltott!

Forrás: Instagram/Kállay-Saunders András -
frizura haj extrém afro Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többféle frizurával láthattuk az utóbbi időben Kállay-Saunders Andrást, ám talán ez a legextrémebb.

Az énekes a konditeremben lőtt egy szelfit afro hajáról. Az pedig csak találgatjuk, mitől állt égnek a haja. A súlyzók voltak-e túl nehezek, vagy egyszerűen ma ilyen kedve volt az énekesnek és vigyázban állította a hajszálait.

Forrás: Instagram/Kállay-Saunders András
Horváth Éva zombivá változotthttp://www.life.hu/trend/20160222-horvath-eva-modell-zombiva-valtozott-mert-arckezelesen-jart-ahol-egy-maszkot-kapott.htmlA modell arcterápiás kezelésen járt és nem félt megmutatni, mit meg nem tesz egy nő azért, hogy üde és szép legyen a bőre. Trend--Ez a milliós ékszer Katalin hercegné kedvenc darabjahttp://www.life.hu/trend/20160222-katalin-hercegne-millios-ekszeret-csak-kulonleges-alkalmakkor-viseli.htmlA hercegné rengeteg designer ékszer boldog tulajdonosa, de van egy olyan darab, amelyet nem visel bármikor. TrendOrigoÍgy készítsd el a születésnapos Drew Barrymore sminkjét!http://www.life.hu/trend/20160220-igy-keszitsd-el-a-szuletesnapos-drew-barrymore-sminkjet.htmlDrew Barrymore egy igazi kaméleon. Imádjuk kislányos báját, szertelen romantikáját, de akcióhősnőként is bizonyított már. Természetes szépsége pedig az igazi ráadás. A bájos színésznő általában a natúr sminkre szavaz, de ha oda kell tennie magát, akkor nem elégszik meg egy hétköznapi makeuppal. Hogy mi Drew titkos fegyvere? Így készítsd el tökéletes sminkjét! Trend--Lesd el a legújabb sminktrendeket a kifutókról!http://www.life.hu/trend/20160220-a-new-yorki-divathet-legjobb-sminktrendjei.htmlA New York Fashion Week nemcsak a progresszív karizmatikus nőképet testesíti meg, hanem a technológiai újdonságok, valamint az innovatív textúrák megjelenésével új lehetőséget kínál a természetes szépség hangsúlyozására is. TrendAFPMicsoda átváltozás! Blake Lively vörös frizurára váltotthttp://www.life.hu/trend/20160218-voros-lobonccal-hodit-blake-lively.htmlBlake Lively Hollywood egyik legstílusosabb csillaga, és ezen még az anyaság sem változtatott. Neki tényleg a kisujjában van a divat, ráadásul mindig képes a megújulásra, most például vörösre festette loboncát. TrendOrigoFeszülős fürdődresszben csábít a leghíresebb plus size modell, Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20160219-ashley-graham-plus-size-modell-feszulos-furdodresszben-csabit-a-sports-illustrated-kulonkiadasaban.htmlA nőies idomairól híres szépség újabb ízelítőt tett közzé a Sports Illustrated magazin különkiadásában megjelent fotósorozatából.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.