Katalin hercegné fülbevaló ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegné rengeteg designer ékszer boldog tulajdonosa, de van egy olyan darab, amelyet nem visel bármikor. 

Katalin hercegnének lenyűgöző gyűjteménye van a szebbnél szebb ékszerekből, de úgy tűnik, hogy van egy bizonyos darab, amelyet kizárólag a számára különleges alkalmakkor visel.

Katalin hercegné egy korábbi hivatalos eseményen is ezt az ékszert viselte. Forrás: AFP/PA/Dominic Lipinski

A gyönyörű, csepp alakú, fehérarany, gyémántokkal gazdagon díszített fülbevaló értéke 3450 font, azaz valamivel több mint 1 millió 300 ezer forint. Legutóbb egy különleges utazás alkalmával viselte, amikor Anglesey szigetére ruccantak ki, amit egyszer az otthonának is nevezett a hercegné. Ezen kívül Sarolta hercegnő születésekor is ez a darab volt rajta, valamint akkor is, amikor a kínai elnökkel találkozott.

Új őrület hódít Instagramon: íme, a nyakkontúrozás!http://www.life.hu/trend/20160222-az-uj-orulet-a-nyakkonturozas-instagramon.htmlFurcsa trend indult el hódító körútjára az interneten: nézd meg, hogyan varázsolnak a lányok vékonyabbnak tűnő nyakat! TrendThinkstockÍgy készítsd el a születésnapos Drew Barrymore sminkjét!http://www.life.hu/trend/20160220-igy-keszitsd-el-a-szuletesnapos-drew-barrymore-sminkjet.htmlDrew Barrymore egy igazi kaméleon. Imádjuk kislányos báját, szertelen romantikáját, de akcióhősnőként is bizonyított már. Természetes szépsége pedig az igazi ráadás. A bájos színésznő általában a natúr sminkre szavaz, de ha oda kell tennie magát, akkor nem elégszik meg egy hétköznapi makeuppal. Hogy mi Drew titkos fegyvere? Így készítsd el tökéletes sminkjét! Trend-- Hínárhajú rémként sokkol Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/trend/20160221--hinarhaju-remkent-sokkol-gwyneth-paltrow.htmlSemmi smink, hínárhaj - így készül a világsztár. Az Oscar-díjas amerikai színésznő alábbi fotója minden földi halandót egy picike, jóleső kárörömmel töltheti el. Trend--Lesd el a legújabb sminktrendeket a kifutókról!http://www.life.hu/trend/20160220-a-new-yorki-divathet-legjobb-sminktrendjei.htmlA New York Fashion Week nemcsak a progresszív karizmatikus nőképet testesíti meg, hanem a technológiai újdonságok, valamint az innovatív textúrák megjelenésével új lehetőséget kínál a természetes szépség hangsúlyozására is. TrendAFPTatár Csilla ezúttal beletrafálthttp://www.life.hu/trend/20160221-tatar-csilla-ruhaja-a-dalban.htmlTatár Csilla A Dalban viselt ruhái miatt hétről hétre kapott hideget-meleget. Ő azonban a múlt szombaton sértődés helyett az alábbi szettjévelüzent a kritikusainak, ami persze megint csak megosztotta a követőit. TrendOrigoSokkoló sminktrendek a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160220-sokkolo-sminktrendek-a-new-yorki-divathetrol.htmlMindig meglep a NYFW az újragondolt ideáival, valamint a technikai újdonságaival. Igazi ínyenceknek és bevállalósoknak maga a paradicsom. Nézzük, melyek a legbevállalósabb sminktrendek a kifutókról! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.