Cserpes Laura trendi tavaszi szelfit lőtt

tavasz tükör Cserpes Laura napszemüveg trendi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas napszemüvegben pózolt az énekesnő, ami bár a csinos pofiját jól eltakarta, mégis remekül állt neki.

Cserpes Lauránál beköszöntött a tavasz és ezt egy igazán divatos napszemüveggel jelezte. A trendi szemcsit akár tükörnek is használhatja az aki belenéz, ha pedig az énekesnővel szeretne valaki szemezni, akkor elég nagy gondban lesz, mert ebben az hatalmas lencsében, maximum önmagát láthatná meg.

Forrás: Instagram/Cserpes Laura
Ez a smink a legnagyobb divat most a sztárok között - Készítsd el te is!http://www.life.hu/trend/20160223-minden-amit-tudni-kell-a-no-makeuprol.htmlA no makeup lényege az illúzión túl, hogy látványos és tapintható lesz a természetes szépség. Larion Oscar tanácsait követve most te is megélheted ennek az álomsminknek a varázsát.Trend--Kié lesz a divat-Oscar? 2. részhttp://www.life.hu/trend/20160225-az-oscar-dijra-jelolt-legjobb-noi-mellekszereplok-kozul-ki-a-legdivatosabb.htmlVasárnap, hazai idő szerint éjjel egykor a vörös szőnyeges bevonulással veszi kezdetét az év egyik legjobban várt filmes eseménye. A este során többek között az is kiderül, ki kapja a legjobb női mellékszereplőnek járó szobrot. Mi viszont arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ki érdemelné meg közülük legjobban a divat-Oscart. Nézzük a jelölteket! TrendAFPMerész dekoltázsban díjátadózott Adelehttp://www.life.hu/trend/20160226-adele-brit-enekesno-meresz-dekoltazsu-ruhaban-jelent-meg-a-brit-awards-zenei-dijatado-galan.htmlMiközben a brit énekesnő megköszönte a Brit Awards gálán kapott elismeréseit, mindenki azért szurkolt, nehogy villantás legyen a vége a mély mellkivágású ruhájának. Trend--Parókában nyomul a plasztikrémmé vált Mickey Rourkehttp://www.life.hu/trend/20160224-mickey-rourke-amerikai-szineszt-parokaban-kaptak-lencsevegre.htmlAz amerikai színészt West Hollywood egyik étterme előtt kapták lencsevégre várakozás közben. Trend--5 dolog, amit a korrektorról tudnod kellhttp://www.life.hu/trend/20160223-5-dolog-amit-a-korrektorrol-tudnod-kell.htmlHa álcázásról van szó, alapvető sminkeszköz. Azt talán már kevesebben tudják, hogy nemcsak az álcázáshoz kiváló, hanem a kiemelésekhez, a frissebb tekintet kialakításához, a karikák eltüntetéséhez, a teltebb, nagyobb, érzékibb ajkak festéséhez. Trend--Dögös vörös ruhában tündökölnek a sztárokhttp://www.life.hu/trend/20160224-horvath-eva-balin-der-heni-a-stylistnal-tundokolt-dogos-voros-ruhaban.htmlHorváth Éva Bali rizsfödjein vetette be a szexi szerelést, Dér Heni pedig színtén a piros szín mellett tette le a voksát. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.