Sokkoló videó! Az orosz fodrászatban valóra vált a nők rémálma

Forrás: Youtube -
frizura ijesztő hajvágás orosz videó fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több ezren osztották már meg Aleona Sztarzsinszkaja pár perces videóját, melyben teljesen leborotválják egy fiatal lány fejét. A látvány kissé ijesztő.

Az orosz "művész" a saját HairF*cker nevezetű studiójában készítette el ezt a nem mindennapi frizurát. A látottak alapján a vendégnek tetszik a végeredmény, bár a végkifejlet nem néz ki túlságosan jól.

Kié lesz a divat-Oscar? 2. részhttp://www.life.hu/trend/20160225-az-oscar-dijra-jelolt-legjobb-noi-mellekszereplok-kozul-ki-a-legdivatosabb.htmlVasárnap, hazai idő szerint éjjel egykor a vörös szőnyeges bevonulással veszi kezdetét az év egyik legjobban várt filmes eseménye. A este során többek között az is kiderül, ki kapja a legjobb női mellékszereplőnek járó szobrot. Mi viszont arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ki érdemelné meg közülük legjobban a divat-Oscart. Nézzük a jelölteket! TrendAFPRosie Huntington-Whiteley bőrruhában hergeli a népet - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160225-rosie-huntington-whiteley-feneket-es-hosszu-labakat-villantott-szexi-borruhaban-foto.htmlA csodaszép modell egy elég merész ruhában jelent meg a minap az Elle Style Awards gálán. A fekete miniruha szinte alig takarja a sztár fenekét. TrendOrigoPlasztikrémmé változott Naya Riverahttp://www.life.hu/trend/20160225-naya-rivera-a-glee-sorozat-sztarja-teljesen-eltorzult-a-plasztikai-mutetek-miatt.htmlA Glee sorozat sztárja még csak 29 éves, de arcának eredeti vonásait máris teljesen elvesztette. TrendAFPVegyszermentes és természetes - Ezek a legjobb natúrkozmetikumok!http://www.life.hu/trend/20160223-termeszetes-alapanyagokra-epulo-szepsegapolasi-markak.htmlVegyszermentes, természetes, mellékhatásoktól mentes - bármiről is legyen szó, manapság ezeket a termékeket keressük. Szerencsére már a bőrápolás terén is egyre több márka vallja magáénak ezt a filozófiát, amiért mi igencsak hálásak vagyunk. Hálásak vagyunk, hogy vigyáznak az egészségünkre, és segítenek abban, hogy a testünknek az őt megillető biztonságos ápolást nyújtsuk! Trend--Horváth Éva zombivá változotthttp://www.life.hu/trend/20160222-horvath-eva-modell-zombiva-valtozott-mert-arckezelesen-jart-ahol-egy-maszkot-kapott.htmlA modell arcterápiás kezelésen járt és nem félt megmutatni, mit meg nem tesz egy nő azért, hogy üde és szép legyen a bőre. Trend--Ez a milliós ékszer Katalin hercegné kedvenc darabjahttp://www.life.hu/trend/20160222-katalin-hercegne-millios-ekszeret-csak-kulonleges-alkalmakkor-viseli.htmlA hercegné rengeteg designer ékszer boldog tulajdonosa, de van egy olyan darab, amelyet nem visel bármikor. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.