Lady Gaga talán még sosem volt ilyen gyönyörű - Fotó!

Oscar-díj fotó színész Lady Gaga énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőről az Oscar utáni partik hagyománnyá vált fotózásán készített egy mesés felvételt Mark Seliger. Gaga talán még sosem volt ennyire elegáns. 

A Vanity Fair partija előtt a sztárok egy üres szobába mennek, ahol a világhírű fotóművész egy egész képsorozatot készít róluk. Itt készült ez a kép is, mely azóta bejárta az egész világhálót. Egyszerűen gyönyörűen fest ebben a fehér ruhakölteményben!

Forrás: Instagram/markseliger

Lady Gaga előadása volt az Oscar egyik legerősebb pillanata

Állva tapsolták az énekesnőt, aki a Til It Happens To You című slágerét adta elől szexuálisan bántalmazott áldozatokkal a gála színpadán. Videó!
Schobert Norbi: "Vívom a bírósági pereimet!"http://www.life.hu/sztarok/20160301-schobert-norbi-es-rubint-reka-pereikrol-terveikrol-es-meglepetesrol-is-meselt.htmlA házaspárt alaposan sikerült kifaggatni a terveikről, így derült ki, hogy Norbi nem adja fel a harcot a cukorlobbi ellen, sőt, még egy hatalmas meglepetés is készülőben van tőlük! TV + SztárokOrigoVV Leo: „A televíziózás szerelmese vagyok!"http://www.life.hu/sztarok/20160229-vv-leo-bevallotta-miota-szerepelt-az-rtl-klub-valovilag-musoraban-a-televiziozas-szerelmese.htmlTizenkét évvel ezelőtt egy valóságshow-nak köszönhetően ismerhette meg az ország Nagy Zsoltot, azaz VV Leót. 2004 óta sok minden történt az életében, ám jelenleg a televíziózás tölti ki mindennapjait. TV + Sztárok--Ezért maradt távol Angelina Jolie és Brad Pitt az Oscar-gálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-angelina-jolie-es-brad-pitt-nyomos-okkal-voltak-tavol-az-oscar-galarol-forgat-a-sztar.htmlTöbbeknek is feltűnt, hogy Hollywood két legnagyobb sztárja nem vett részt az idei gálán. Persze azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy vajon mi lehetett távolmaradásuk valódi oka. TV + Sztárok--Arnold Schwarzenegger: "Nekem Stallone nyerte az Oscart!"http://www.life.hu/sztarok/20160229-arnold-schwarzenegger-kiallt-sylvester-stallone-mellett-video-a-sztartol-baratsag.htmlA színész barátságból jelesre vizsgázott! Megmutatta, hogy mennyire korrektek is egymással a hollywoodi nagyágyúk. Ilyen cuki videót talán még sosem láthattunk a sztárról! TV + SztárokOrigoMonica Lewinsky sem hagyta ki az Oscar partithttp://www.life.hu/sztarok/20160229-monica-lewinsky-bill-clinton-szeretoje-feltunt-az-oscar-utani-bulin.htmlBill Clinton egykori szeretője hosszú időre visszavonult a nyilvánosság elől, de az Oscar bulit nem tudta kihagyni. TV + Sztárok--Vajnáék is ott lesznek a jövőheti Oscar-gálán http://www.life.hu/sztarok/20160218-andy-vajna-es-vajna-timea-is-ott-lesz-az-oscar-galan-timinek-mar-a-ruhaja-is-megvan.htmlA Magyar Nemzeti Filmalap ma közleményben tudatta, hogy a 71 éves filmügyi kormánybiztos és a szervezet vezérigazgatója, Havas Ágnes is ott lesz a február 28-i díjkiosztón Los Angelesben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.