szépségápolás smink arcforma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kíváncsi vagy rá, hogy milyen az arcformádnak megfelelő smink? Várady Polett sminkmester most megmutatja, hogyan kell tökéletesen árnyékolni, hogy előtérbe kerülhessenek arcod legszebb vonásai. 

Szeretnéd megtalálni a hozzád legjobban passzoló színeket? Jelentkezz az info@life.hu e-mail címen, és Várady Polett sminkes elkészít neked egy mesés make-upot!

Fenséges külsők és sminkkatasztrófák - Makeup jelentés az Oscar-gáláról!http://www.life.hu/trend/20160229-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-az-oscar-gala-voros-szonyegn.htmlAz idei Oscar-gálán kissé elsápadt a vörös szőnyeg a szebbnél szebb ruhaköltemények láttán, és nem mindenkinek sikerült egyensúlyt teremtenie a ruha és a smink összhatásában. TrendAFPEz a smink a legnagyobb divat most a sztárok között - Készítsd el te is!http://www.life.hu/trend/20160223-minden-amit-tudni-kell-a-no-makeuprol.htmlA no makeup lényege az illúzión túl, hogy látványos és tapintható lesz a természetes szépség. Larion Oscar tanácsait követve most te is megélheted ennek az álomsminknek a varázsát.Trend--Az 5 legdurvább sminkbaki, amit mindenképpen kerülj elhttp://www.life.hu/trend/20160224-sminkbakik-amiket-mindenkeppen-kerulj-el.htmlMi az öt legnagyobb sminkbaki, amit mindenképpen el kell kerülni? Várady Polett most megmutatja, hogy mik ezek, és hogyan tudod kiküszöbölni őket! Trend--Lesd el a legújabb sminktrendeket a kifutókról!http://www.life.hu/trend/20160220-a-new-yorki-divathet-legjobb-sminktrendjei.htmlA New York Fashion Week nemcsak a progresszív karizmatikus nőképet testesíti meg, hanem a technológiai újdonságok, valamint az innovatív textúrák megjelenésével új lehetőséget kínál a természetes szépség hangsúlyozására is. TrendAFPLegyél vadító: sminkeld magad Macskanőnek!http://www.life.hu/trend/20160217-macskano-smink-farsangra.htmlSzexi farsangi jelmezre vágysz? Öltsd magadra a legvadítóbb női szuperhős, Macskanő sminkjét! Várady Polett megmutatja, hogyan készítsd el ezt a dögös make-upot. Trend--5 sminkecset, ami egy nő táskájából sem hiányozhathttp://www.life.hu/trend/20160209-5-sminkecset-ami-elengedhetetlen-a-tokeletes-smink-elkeszitesehez.htmlA napi rutinhoz, a tökéletes hétköznapi smink elkészítéséhez minimum 5 ecsetre van szükség. Ennyivel már makulátlan lehet a megjelenésed Larion Oscar sminkmester tanácsait követve. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.