Dér Heni menyasszonyi ruhapróbán járt

Forrás: Instagram/Dér Heni -
ruhapróba esküvő menyasszonyi ruha próba Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy lemaradtunk valamiről? Az énekesnő egy gyönyörű ruhakölteményben szelfizett.

Dér Heni szakítása után, már meglebegette néhányszor, hogy újra párra lelt. Arról azonban még nem tudunk, hogy az énekesnőt eljegyezték volna, így valószínű, hogy egy fotózás kedvéért válogatott a szebbnél-szebb menyasszonyi ruhák között.

Forrás: Instagram/Dér Heni
Egy brit kisvárosból a világhírig: így került a Sports Illustarted címlapjára Nicola Griffinhttp://www.life.hu/trend/20160307-nicola-griffin-a-sports-illustrated-56-eves-modellje-igy-kerult-a-magazin-cimlapjara.htmlAz 56 éves, kétgyerekes édesanya az első a világhírű fürdőruhás magazin történelmében, aki ennyi idősen a borítóképen pózolhatott. TrendOrigoNyári Dia: "Szeretnék a popsimon és a combomon formálni"http://www.life.hu/trend/20160305-nyari-diana-egesz-felsotestet-tetovalasok-diszitik.htmlA Barátok közt Hannájának felsőtestét tetoválások díszítik. De nemcsak ez a meglepő, hanem, hogy az egykor nádszálkarcsú színésznőre úgy tűnik, felszaladtak az izmok. Az már biztos, hogy itt valami készül! TrendOrigoKülönleges tetoválást varratott magára Lady Gagahttp://www.life.hu/trend/20160304-lady-gaga-enekesno-magara-tetovaltatta-a-szexualisan-bantalmazottak-szimbolumat.htmlAz énekesnő a szexuális bántalmazást elszenvedett áldozatok ismert szimbólumát varratta bal vállára. Trend--Nem lehet betelni Horváth Éva hosszú lábaival http://www.life.hu/trend/20160305-horvath-eva-miniszoknyaban-mutatta-meg-vegtelenul-hosszu-labait.htmlA gyönyörű modell mindössze egy apró miniszoknyát húzott magára, rajongóinak nagy örömére. Így legalább megcsodálhatják a műsorvezető formás combjait. Trend--A hidegbarna az új fekete – A hónap sminktrükkje!http://www.life.hu/trend/20160303-a-honap-sminktrukkje-larion-oscartol.htmlA New York-i divathét legizgalmasabb újragondolása: legyen titokzatos, de tiszta a tekinteted. Ezt mivel érheted el? Emeld ki a mélyítővonaladat hidegbarnával. Próbáld ki, és garantáltan ez lesz az új kedvenc sminked. Trend--A 90'-es évek mesefiguráivá sminkelte magát egy férfihttp://www.life.hu/trend/20160305-egy-muvesz-eletre-keltette-kedvenc-kilencvenes-evekbeli-mesefigurainkat.htmlPhi Phi O’Hara smink- és Pokémon-fanatikus, de a legfontosabb, hogy olyan tehetséggel áldotta meg a sors a férfit, hogy kedvenceit életre is tudja kelteni. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.