Dobó Kata elképesztő dekoltázzsal díjkiosztózott - Fotó!

Dobó Kata fotó színésznő szexi dekoltázs ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös színésznő a tegnap esti Magyar Filmdíj gáláján jelent meg ebben a rózsaszín ruhakölteményben. A 42 éves sztár elképesztő formában van!

"Tegnap este a Magyar Fimhét díjátadóját tartották a Nemzeti Színházban. A legjobb férfi főszereplő díját Schell Judit kolléganőmmel együtt adtuk át ifj. Vidnyánszky Attilának! Gratulálok az összes jelöltnek és díjazottnak, csodálatos este volt, örülök, hogy részese lehettem!" - írta a kép mellé Kata, aki bámulatosan festett ebben a szettben.

Forrás: Facebook/Dobó Kata

Ők kapták meg az első Magyar Filmdíjat

A 2. Magyar Filmhét gálaestjén neves hazai színészek vehették át díjaikat. Csákányi Eszter a legjobb női mellékszereplőnek járó, Kulka János a legjobb férfi mellékszereplőnek járó szobrot kapta meg. Nézd meg, ki lett a többi nyertes!
Egy brit kisvárosból a világhírig: így került a Sports Illustarted címlapjára Nicola Griffinhttp://www.life.hu/trend/20160307-nicola-griffin-a-sports-illustrated-56-eves-modellje-igy-kerult-a-magazin-cimlapjara.htmlAz 56 éves, kétgyerekes édesanya az első a világhírű fürdőruhás magazin történelmében, aki ennyi idősen a borítóképen pózolhatott. TrendOrigoKülönleges tetoválást varratott magára Lady Gagahttp://www.life.hu/trend/20160304-lady-gaga-enekesno-magara-tetovaltatta-a-szexualisan-bantalmazottak-szimbolumat.htmlAz énekesnő a szexuális bántalmazást elszenvedett áldozatok ismert szimbólumát varratta bal vállára. Trend--Alig lehet ráismerni Meg Ryanre! Plasztikrém lett a színésznőbőlhttp://www.life.hu/trend/20160304-meg-ryan-szinesznore-nem-lehet-raismerni-a-sok-plasztikai-mutet-miatt.htmlA romantikus filmek egykor bájos szépsége mára csak árnyéka egykori önmagának. Trend--Tóth Gabi extradögös frizurára váltotthttp://www.life.hu/trend/20160304-torh-gabi-megmutatta-instagramon-legujabb-dogos-frizurajat.htmlA vadságáról ismert énekesnő ezúttal egy visszafogottabb stílust választott, de nem kevésbé szexit! TrendOrigoTöbb milliót költött plasztikai műtétekre egy nő, hogy a saját karikatúrájára hasonlíthassonhttp://www.life.hu/trend/20160301-krystina-butel-tobb-milliot-koltott-plasztikai-mutetekre-hogy-sajat-karikaturajara-hasonlitson.htmlKrystina Butel 16 éves volt, amikor egy Ibizán töltött nyaralása alatt lerajzolta őt egy karikaturista. A fodrászként dolgozó hölgy azóta azon fáradozik, hogy úgy nézzen ki, mint a művész által megörökített önmaga. TrendOrigoPalvin Barbi egy szál szőrmében tündökölthttp://www.life.hu/trend/20160302-palvin-barbi-modell-szorben-tundokolt-mert-egy-gyonyoru-muszor-kabatban-fotoztak.htmlA világhírű magyar modell megmutatta, hogy szőrösen is tud szexi lenni egy nő. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.