Egy brit kisvárosból a világhírig: így került a Sports Illustarted címlapjára Nicola Griffin

Forrás: Sports Illustrated/Swimsuits For All -
modell címlap Sports Illustrated Nicola Griffin Nottingham magazin bikini borító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 56 éves, kétgyerekes édesanya az első a világhírű fürdőruhás magazin történelmében, aki ennyi idősen a borítóképen pózolhatott.

A Sports Illustrated Swimsuits For All különkiadásának címlapján először szerepelt plus size modell Ashley Graham személyében – és először láthattunk egy hús-vér nőt aranyszínű bikiniben, aki 56 éves és két gyerek büszke anyukája.

Forrás: Sports Illustrated/Swimsuits For All

Az angliai Nottinghamben élő Nicola Griffin a húszas éveiben ugyan modellkedett, a hírnévtől azonban nagyon messze állt. Nicola gyönyörű ősz frizurája miatt később többször hajmodellkedett, így talált rá a Sports Illustrated a Facebook oldalán keresztül, nemsokára pedig már a napfényes Karibi-tengeren találta magát a címlapfotózáson.

Így őrzi meg jó formáját Nicola

„Nem diétázom. Sok zöldséget és gyümölcsöt eszem. Szeretem a kiwit, a magvakat, a zöld turmixokat és a zabkását reggelire" – magyarázta Nicola, aki emellett odafigyel az alkoholmennyiségre, bőrtápláló olajokkal ápolja a bőrét, és rendszeresen táncol és zumbázik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.