Szabó Zsófi már az esküvőre próbál? Gyönyörű fotó!

esküvő fotó Szabó Zsófi esküvői ruha ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető szinte ragyog a boldogságtól, hiszen a hírek szerint nyáron oltár elé áll szerelmével, Zsolttal. Az RTL Klub sztárja most egy meseszép tüll ruhában állt kamerák elé, melyet akár a nagy napon is viselhetne. 

Zsófi még tavaly karácsonykor jelentette be, hogy szerelme romantikus körülmények között megkérte a kezét. Persze mint minden menyasszony, a fiatal sztár is boldogan vetette bele magát az esküvői előkészületekbe. Vajon hasonlót fog viselni akkor is, amikor bekötik a fejét?

Forrás: Instagram/szabozsofi
Egy brit kisvárosból a világhírig: így került a Sports Illustarted címlapjára Nicola Griffinhttp://www.life.hu/trend/20160307-nicola-griffin-a-sports-illustrated-56-eves-modellje-igy-kerult-a-magazin-cimlapjara.htmlAz 56 éves, kétgyerekes édesanya az első a világhírű fürdőruhás magazin történelmében, aki ennyi idősen a borítóképen pózolhatott. TrendOrigoMegszaladt a botox? Plasztikrémként lépett színpadra Olivia Newton-Johnhttp://www.life.hu/trend/20160305-olivia-newton-john-enekesno-a-plasztikai-mutetek-miatt-felismerhetetlen-lett.htmlA 67 éves színésznő fénylő, extrasima arccal adott koncertet Sao Paolóban. Trend--Ilyen előnytelen képet még nem láttunk Cristiano Ronaldórólhttp://www.life.hu/trend/20160304-cristiano-ronaldo-sosem-nezett-ki-ennyire-rosszul-a-focista-parfumjet-reklamozza-foto.htmlA Real Madrid játékosáról rég készült ilyen fura fotó. A kép alapján az utóbbi időben jó pár kiló felszaladt a jóképű sportolóra. TrendAFPA hidegbarna az új fekete – A hónap sminktrükkje!http://www.life.hu/trend/20160303-a-honap-sminktrukkje-larion-oscartol.htmlA New York-i divathét legizgalmasabb újragondolása: legyen titokzatos, de tiszta a tekinteted. Ezt mivel érheted el? Emeld ki a mélyítővonaladat hidegbarnával. Próbáld ki, és garantáltan ez lesz az új kedvenc sminked. Trend--Ónodi Eszter: "A formális dolgok nem passzolnak hozzám"http://www.life.hu/trend/20160303-onodi-eszter-szineszno-kulonleges-ruhaban-tundokol-majd-egy-dijatado-galan.htmlA színésznő szereti, ha azokban a szettekben, amiket egy-egy impozáns eseményen visel, van egy kis extra, ami megkülönbözteti a többiektől. Trend--Palvin Barbi lenne a magyar Meryl Streep?http://www.life.hu/trend/20160303-palvin-barbi-vilaghiru-modell-lenne-a-magyar-maryl-streep.htmlA világhírű magyar modellnek furcsa kérdést tettek fel, ő pedig magabiztosan válaszolt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.