Így síelnek a magyar sztárok - Fotók!

tél2016 Sarka Kata Cinthya Dictator Dukai Regina Éjjel-nappal Budapest Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg magyar sztár hódol a legkedveltebb téli sportnak, a síelésnek. Sokakat nem is csak a testmozgás, hanem a gyönyörű táj és a friss levegő is vonz. Nézzük, hogyan síelnek kedvenc celebjeink! 

A magyar sztárok egyik közkedvelt síparadicsoma Murau. Itt síelt Cinthya Dictator Varga Viktorral, Kiss Ramóna is, és itt töltött el egy hosszú hétvégét a férjével, Hajdú Péterrel Sarka Kata is, aki korábban síelési szokásaiba is beavatta a nagyközönséget: „Peti sokkal régebb óta síel, mint én, ő tanított engem is. Ő sokkal szebben síel, én meg bátrabban. Petit három évvel ezelőtt egy snowboardos elgázolta hátulról, úgyhogy ő nem megy olyan gyorsan, nem megy bele a veszélyes helyzetekbe. Én meg még soha nem estem nagyot, és nem gázoltak el, úgyhogy bár nem tudok annyira síelni, de bátor vagyok.”

Trendi smink a síelés szerelmeseinek

A sípályákon is szeretnél tündökölni? Várady Polett sminkes most megmutatja, hogyan készíthetsz egyszerű, de mutatós sminket, ami igazán illik a téli sportokhoz. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Szintén Ausztriában található Obertauern, ahol idén az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai is megfordultak, akik nemcsak a síelést próbálták ki, hanem egy szuper hójárgányt is. Béres Alexandra és családja is ezen a gyönyörű vidéken töltött néhány napot. A képek tanúsága szerint a fitneszedző nagyobbik lánya is nagyon élvezi már a téli sportot. Hozzájuk hasonlóan Szandiéknál is igazi családi kaland a síelés. Dukai Regina imád sportolni: a síeléssel már kislányként megismerkedett a modell, a snowboardot viszont felnőttként próbálta ki először. Ezúttal ő is Ausztriában járt, ráadásul nagyon dögös sífelszerelésben.

/1603/_gy_s2016381274

Legyél te a legdögösebb a sípályán!

Ha imádod a téli sportokat, biztosan tudod, hogy milyen speciális ruházatra és felszerelésre van szükség hozzá. Szerencsére ma már olyan nagy a kínálat, hogy a dizájnt sem kell mellőzni. A részletekért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.