8+1 küzdelmes helyzet, amit csak a nagymellűek értenek

probléma nagy mell kín fájdalom fürdőruha futás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen nem csak (optikai) előnyei vannak a nagy mellnek; a dicsőítő szavak és a férfiak pajkos tekintete olykor kevésnek bizonyulnak azoknak a nőknek, akiket nagyméretű női testrésszel áldott meg a természet.

1. Mellközi verejték. Nem kell magyarázni a jelenséget, ami főleg nyáron jellemző és igen kínos tud lenni, ha még a felsőn is átüt.

2. Pántnélküli melltartó? Jó vicc! Amikor egy kismellű barátnőd a pánt nélküli melltartókról mesél, te csak okosan bólogatsz.

Forrás: Thinkstock

3. Általában két színben kapsz csak. Mi az? Hát a melltartó. Feketében és testszínűben, esetleg fehérben, hiszen egy bizonyos méret fölött már nem bajlódnak a tervezők a formákkal, sokkal inkább a térfogattal.

4. Mellméret. Az emberek nem csak nem ismerik, de el se hiszik, hogy létezik akkora kosár, mint a tiéd.

5. Fürdőruha. Nem egyszerű vállalkozás megtalálni a legideálisabbat, utána pedig komoly kihívást jelent, hogy ne buggyanjon ki a melled strandoláskor vagy mikor Pamela Andersonként futsz a parton.

6. A hosszú nyakláncokat szabályosan „elnyelik” a melleid.

7. Fájdalmas a futás, az ugrálás és még a sportmelltartó sem segít sokat a helyzeten.

Forrás: Tumblr

8. Vonzzák a morzsákat. Biztosan ismered azt a helyzetet, amikor a moziban popcornt evés közben egyszer csak egy szem beesik a melleid közé – ez bármilyen morzsáló étellel előfordul.

+1 Alvás. A hátadon fájdalmas, a hasadon szörnyű, az oldaladra fordulva meg úgy érzed, hogy a melleid tejeszacskó módjára borulnak el. Ennek hatására egyedi, speciális alvópózt fejlesztettél ki, ami leginkább egy kicsavart, félig háton, félig oldalon fekvő pozíciót jelent.

5+1 dolog, amit megtehetsz a ragyogó és egészséges bőrérthttp://www.life.hu/trend/20160210-kevesebb-szolarium-tobb-apolas-es-lemosott-smink-is-az-egeszseges-bor-titkai.htmlVannak bizonyos örökérvényű szabályok, amiket jó lenne betartani, ha tíz év múlva is szép bőrt szeretnénk magunknak. TrendThinkstock10+1 dolog, amit csak a hosszú hajú lányok értenekhttp://www.life.hu/trend/20151202-hosszu-haju-lanyok-problemai-es-elonyei-ezt-erteni-fogjak.htmlHosszú hajjal élni jó dolog, azonban vannak esetek, amikor kimondottan zavaró is tud lenni. Trend--10 melltartóbaki, amit mindannyian elkövettünk a húszas éveinkbenhttp://www.life.hu/trend/20151005-melltarto-bakik-kivillano-kebel-es-tarsai-a-huszas-eveinkbol.htmlBakikat mindig követünk el, utána pedig nagyon jókat nevetünk rajta. Ez még inkább igaz, ha az öltözködésünkről van szó...Trend--10 farmerpara, amit minden nő megtapasztalt márhttp://www.life.hu/trend/20150923-10-farmer-para-amit-minden-no-megtapasztalt-mar.htmlA Life.hu összegyűjtött tíz tipikus dolgot, amiből legalább egyet biztosan megtapasztaltál már a farmeroddal kapcsolatban! Trend--7 divat dolog, amit az alacsony lányok értenek igazánhttp://www.life.hu/trend/20150824-divatos-dolgok-amit-az-alacsony-lanyok-ereznek-at-teljesen.htmlLassan elérkezik a nyár vége, ami csak egyet jelent: újabb darabokat kell vásárolnod az őszre. Ezzel nem is lenne baj, de akiknek a sors alacsony termetet szánt; nos, ők olykor elég komoly, a magasabbak számára banálisnak tűnő problémákkal szembesülnek ilyen esetekben.Trend--10 farmerpara, amit minden nő megtapasztalt márhttp://www.life.hu/trend/20150923-10-farmer-para-amit-minden-no-megtapasztalt-mar.htmlA Life.hu összegyűjtött tíz tipikus dolgot, amiből legalább egyet biztosan megtapasztaltál már a farmeroddal kapcsolatban! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.