David Beckham luxus designer óra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A visszavonult, dögös focista egy jótékonysági gálán járt a napokban. Az elegáns David Beckham igen drága kiegészítőt választott.

Mióta felhagyott a focista karrierjével, David a humanitárius tevékenységeire helyezi a hangsúlyt. Ezért is vett részt egy aukciós gálán, ahol jelenlétével emelte az est fényét, és bemutatta legújabb méregdrága óráját is.

Forrás: AFP

A stílusos apukának valóságos gyűjteménye van a designer órákból. Ez a klasszikus Patek Philippe darab körülbelül 200 ezer fontba, azaz mintegy 76 millió forintba kerül. Persze nem ő az egyetlen sztár, aki rajong a márkáért. Állítólag Brad Pitt is odáig van ezekért az órákért.

Dzsudzsák Balázs is szereti a milliós órákat

Úgy tűnik, a focisták szeretik a drága kiegészítőket. Dzsudzsák Balázs méregdrága karóráját mulatozás közben villantotta meg. A márka termékei között nincs olyan, amelyet 15 millió forint alatt meg lehet vásárolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.