Plasztikai műtéten esett át a szexi időjós?

Forrás: Facebook/Yanet García -
implantátum popsi Yanet Garcia plasztika időjárás bemondó fenék időjós edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legdögösebb bemondónőjének kikiáltott Yanet Garcia rajongói szerint implantátumot tettetett fenekébe. A mexikói időjós maga öntött tiszta vizet a pohárba.

Mexikó kedvenc időjósa, Yanet Garcia kerekded idomai azóta tartják izgalomban a tévénézőket, amióta a fiatal bemondónő képernyőre került.

Forrás: Facebook/Yanet García

Rajongói azonban nemrég azzal gyanúsították meg a szexi időjárás-jelentő hölgyet, hogy a legutóbbi adásában a megszokottnál jobban kikeredett a feneke:

Forrás: Facebook/Yanet García

Yanet azonban a TMZ-nek tagadta, hogy plasztikai sebészkés alá feküdt volna: saját bevallása szerint a képernyő torzított rajta, és egyébként a rendszeres testmozgásnak köszönheti bomba alakját.

A kihívás éve: guggolj velünk!

A hastájék mellett minden nő legkényesebb testrésze a comb és a popsi. Ezek teljes átmozgatására tökéletes megoldás a guggolás, ami ráadásul rengeteg módon variálható, így nem válik unalmassá egy hónap alatt sem. Kattints ide a cikkért!

Kim Kardashian ízlése még mindig a régihttp://www.life.hu/trend/20160310-kim-kardashian-valosagshow-sztar-izlestelen-feszulos-bodyban-lepett-utcara.htmlA nagy port kavart meztelen szelfije után ezúttal felöltözött a valóságshow-sztár. Trend--Gyönyörű menyasszony lett a Down-szindrómás modellbőlhttp://www.life.hu/trend/20160310-madeline-stuart-down-szindromas-modell-eskuvoi-fotosorozata.htmlAz egyre feljebb törő Down-kóros modell, Madeline Stuart újabb csodás fotósorozatban szerepelt. TrendOrigoMegszaladt a botox? Plasztikrémként lépett színpadra Olivia Newton-Johnhttp://www.life.hu/trend/20160305-olivia-newton-john-enekesno-a-plasztikai-mutetek-miatt-felismerhetetlen-lett.htmlA 67 éves színésznő fénylő, extrasima arccal adott koncertet Sao Paolóban. Trend--Ashley Graham plus size modell Oscar-partis ruhája ellopta a show-thttp://www.life.hu/trend/20160229-ashley-graham-plus-size-modell-oscar-dijatado-partijan-viselt-ruhaja.htmlMerész mellkivágású ruhában bulizott az egyik legsikeresebb plus size modell a Vanity Fair Oscar Partyn. Trend--Kit érdekel a táska, ha Alessandra Ambrosio közben meztelen?http://www.life.hu/trend/20160226-alessandra-ambrosio-modell-felmeztelenul-szerepel-egy-reklamkampanyban.htmlA Victoria's Secret egykori angyala egy spanyol kiegészítőket forgalmazó márka arcaként dobta el a melltartót. Trend--Merész dekoltázsban díjátadózott Adelehttp://www.life.hu/trend/20160226-adele-brit-enekesno-meresz-dekoltazsu-ruhaban-jelent-meg-a-brit-awards-zenei-dijatado-galan.htmlMiközben a brit énekesnő megköszönte a Brit Awards gálán kapott elismeréseit, mindenki azért szurkolt, nehogy villantás legyen a vége a mély mellkivágású ruhájának. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.