Eva Longoria 41 éves lett, de dögösebb, mint valaha!

Forrás: NORTHFOTO -
dögös kor Eva Longoria születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pöttöm, viszont annál vadítóbb színésznő már túl van a negyvenedik életévén is, de rajta nem látszik a kor, sőt! Eva minél idősebb, annál dögösebb. A született feleség ma ünnepli 41. születésnapját!

Ki ne emlékezne a Született feleségekben feltűnt színésznőre, aki egyből felhívta magára mindenki figyelmét? A Lila Akác köz tűről pattant feleségeként hatalmas sikere lett, ám azóta sajnos nem bővelkedik jobbnál jobb szerepekben.

Forrás: NORTHFOTO

Ugyan színésznőként annyira nem tündököl, a divat világából kirobbanthatatlan. Az évek alatt ő is rátalált saját stílusára, és bár hihetetlen, de a gyönyörű színésznő az idő múlásával csak egyre szebb.

Forrás: Instagram/Eva Longoria
Ajkak még soha nem voltak ennyire művésziekhttp://www.life.hu/trend/20160315-festmenyekkel-es-kulonleges-mintakkal-disziti-ajkait-andrea-reed-kanadai-sminkes.htmlA dús és telt szájjal bizony többet is lehet kezdeni, mint egy szimpla rúzsozás. Igazi műalkotásokkal is díszíthetőek az ajkak, amitől elképesztően vadítóak lesznek. TrendOrigoSminkek a kifutókról - Inspirálódj a milánói divathétről!http://www.life.hu/trend/20160311-sminkek-a-milanoi-divathetrol.htmlGrandiózus kollekciók, pazar ruhaköltemények, eszméletlen kiegészítők és fenséges sminkek vonultak fel a milánói divathéten. Ezt mindenképp látnod kell! TrendAFPKatalin hercegnő ledobta a kabátot és piros menyecskévé változotthttp://www.life.hu/trend/20160313-igy-fest-katalin-hercegno-tavaszias-ruhaja.htmlLélegzetelállítóan gyönyörű, fenséges, klasszikus, időtlen, és jelzi, hogy igen, itt a tavasz! Ezek jutottak eszünkbe először, amikor megláttuk Katalin hercegnő piros-fehér kockás ruháját. Trend--A legdrágább és legcsillogóbb eljegyzési gyűrűk a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/trend/20160308-a-legdragabb-es-legcsillogobb-eljegyzesi-gyuruk-a-sztarvilagban.htmlA sztárok világában minden egy kicsit nagyobb, egy kicsit csillogóbb és valószínűleg jóval drágább, mint a mi világunkban. De azért irigyelni kár lenne őket, hiszen hány pompás ékszernek lett csúfos válás a vége. Gyönyörködni mindenesetre nagyon jó ezekben a csodás ékszerekben, úgyhogy nézzük is a 12 legszebbet! TrendAFPEz az a szexi ruhadarab, amit soha nem venne fel Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20160312-soha-nem-venne-fel-sarka-kata-tangas-bikinit.htmlSzexibbnél szexibb ruhákban láthattuk már Sarka Katát, ám van valami, amit soha nem viselne... Trend--Jennifer Garner ekkorát még soha nem tévedett - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160311-heti-stilusmustra-szerepel-benne-irina-shayk-karlie-kloss-jennifer-garner.htmlOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.