plasztikai műtét retusálás Photoshop címlapfotó felismerhetetlen magazin arc Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszaladt a Photoshop, vagy egy látványos plasztikai műtétnek köszönheti jóval fiatalabb és másabb arcát a színésznő?

Mintha nem is Cameron Diaz nézne ránk a Women's Health márciusi címlapjáról, annyira másképp fest a színésznő az életmódmagazin borítóképén. Cameron hosszú idő után először vállalt efféle felkérést hamarosan megjelenő könyve miatt, amelyben a hosszú élet titkáról fog értekezni.

Forrás: Women's Health
Több milliót költött plasztikai műtétekre egy nő, hogy a saját karikatúrájára hasonlíthassonhttp://www.life.hu/trend/20160301-krystina-butel-tobb-milliot-koltott-plasztikai-mutetekre-hogy-sajat-karikaturajara-hasonlitson.htmlKrystina Butel 16 éves volt, amikor egy Ibizán töltött nyaralása alatt lerajzolta őt egy karikaturista. A fodrászként dolgozó hölgy azóta azon fáradozik, hogy úgy nézzen ki, mint a művész által megörökített önmaga. TrendOrigoÍgy nézett ki Jennifer Aniston a plasztikai műtétje előtthttp://www.life.hu/trend/20160308-jennifer-aniston-szineszno-plasztikai-mutetje-elott-keszult-fenykepe.htmlA Jóbarátok sztárja az orra miatt feküdt sebészkés alá még valamikor a karrierje kezdetén. Trend--Emma Watson új frizurájával olyan, akár egy tinédzserhttp://www.life.hu/trend/20160303-emma-watson-szineszno-uj-hajaval-olyan-akar-egy-tinedzserlany.htmlA Harry Potter színésznőjének stílusát imádjuk, legutóbbi hajviseletét azonban nem tudjuk hová tenni. Trend--Robert Pattinson lett a Dior Homme kollekciójának új arcahttp://www.life.hu/trend/20160302-robert-pattinson-szinesz-lett-a-dior-homme-reklamarca.htmlA filmvászonról a divatiparba: az Alkonyat és a Harry Potter sztárja szerepel a francia divatház legújabb divatkampányában. TrendOrigoAshley Graham plus size modell Oscar-partis ruhája ellopta a show-thttp://www.life.hu/trend/20160229-ashley-graham-plus-size-modell-oscar-dijatado-partijan-viselt-ruhaja.htmlMerész mellkivágású ruhában bulizott az egyik legsikeresebb plus size modell a Vanity Fair Oscar Partyn. Trend--Mi történhetett? Felismerhetetlen lett A pletykafészek egykori jó pasijahttp://www.life.hu/trend/20160301-penn-badgley-a-pletykafeszek-sztarja-felismerhetetlen-lett.htmlFelejtsd el azt a Dant, akit megismertél A pletykafészekből: így néz most ki kedvenc sorozatunk egykori sármőrje, Penn Badgley. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.