Iszak Eszter smink porcelán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges műsorvezető arca egyébként is teljesen makulátlan, így neki nem okozhatott nagy problémát, hogy elmaszkírozza magát.

Iszak Eszti időről időre megörvendezteti rajongóit egy-egy különleges képpel. A műsorvezető most azt mutatta meg, hogy hogyan is nézne ki porcelánbabaként. A 28 éves Eszti egyébként is jó pár évet letagadhatna korából, de ezzel a sminkkel tényleg nem néz ki öregebbnek, mint egy tinédzser.

Forrás: Instagram/Iszak Eszti
Divatevolúció 2. rész – Tinisztárból világsztárokhttp://www.life.hu/trend/20160316-igy-valtoztak-a-90es-evek-tinisztarjai.htmlSok sztár egészen fiatal kora óta él a nyilvánosság előtt, így egészen messzire visszakövethetjük a pályájukat, és persze azt is: hogyan néztek ki. Nézzük, milyen felnőttek lettek a 90-es évek tinisztárjaiból! Trend--Veszélyes szépségtrükk: Ragasztóval a mitesszerek ellenhttp://www.life.hu/trend/20160317-veszelyes-szepsegtrukk-terjed-a-neten-a-lanyok-ragasztoval-tuntetik-el-mitesszereket.htmlEgy beauty-vlogger őrült ötlettel állt elő a mitesszerek ellen: Kenj ragasztót az orrodra, majd amikor megszáradt, húzd le! Ezzel a tippel csak az a gond, hogy veszélyesebb, mint gondolnád! Trend--Lilu a plasztikai műtétekről: "Soha nem mondom, hogy soha"http://www.life.hu/trend/20160317-lilu-musorvezeto-a-plasztikai-mutetektol-nem-zarkozik-el.htmlA műsorvezető egyelőre nem gondolkodott azon, hogy sebészkés alá feküdjön, ennek ellenére nem akar elzárkózni ennek lehetőségétől sem.Trend--Már csak öt perced van? Ez a smink lesz a mentőöved!http://www.life.hu/trend/20160316-igy-keszul-az-5-perces-smink.htmlSokszor vagy késésben, így a sminkre már csak öt perc jut? Ne ess kétségbe, ennyi idő alatt is elkészíthetsz egy mutatós, hétköznapi make-upot. Kövesd Várady Polett tanácsait! TrendThinkstockEgy pocakos férfi szexi fotókkal támad a nemi sztereotípiákrahttp://www.life.hu/trend/20160316-a-nem-szexi-ferfi-egy-szexi-fotosorozattal-tamad-a-nemi-sztereotipiakra.htmlLáttunk már mindenféle fotósorozatot, plus size, anorexiás, vagy épp transznemű modellekkel, de a mostanihoz hasonlóval még nem találkozunk: Egy jó nagy pocakkal megáldott férfi vágta magát szexi pózokba, ezzel is fellépve a nemi sztereotípiák ellen. TrendOrigoSztárok stílusa: Szekeres Nórahttp://www.life.hu/trend/20160311-szekeres-nora-stilusarol-vallott.htmlSzekeres Nórát a 90-es évek óta imádjuk, amikor bájos mosolyával feltűnt a Kölyökidőben. Ez a mosoly azóta semmit sem változott, de párosult mellé egy igazán nőies, kifinomult és elbűvölő külső. A műsorvezetőt ezúttal arról faggattuk, hogy mit visel a legszívesebben, és mit gondol általában az öltözködésről. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.