plasztikai műtét műsorvezető szépségápolás szépészeti beavatkozás Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető egyelőre nem gondolkodott azon, hogy sebészkés alá feküdjön, ennek ellenére nem akar elzárkózni ennek lehetőségétől sem.

Májusban ünnepli negyvenedik születésnapját Lilu, aki simán letagadhat akár több évet is a korából, annyira jó formában van. A műsorvezető azon túl, hogy odafigyel az étkezésre és a sportot is beiktatta életébe, saját bevallása szerint belül is rendben van magával.

Forrás: redlemon

5 kérdés a szépségről: Lilu

Évek óta ott van a legnépszerűbb műsorvezetők között, most ideje nagy részét az utazás tölti ki. Persze a bőrápolást így még inkább komolyan veszi, de nyoma sincs rajta a sok repülésnek, a sminknek és a forgatásoknak. A Life.hu sorozatában Lilut faggattuk szépségtitkairól - kattints ide!

Robert Pattinson lett a Dior Homme kollekciójának új arcahttp://www.life.hu/trend/20160302-robert-pattinson-szinesz-lett-a-dior-homme-reklamarca.htmlA filmvászonról a divatiparba: az Alkonyat és a Harry Potter sztárja szerepel a francia divatház legújabb divatkampányában. TrendOrigoVeszélyes kihívás hódít: legyen a derekad vékonyabb, mint egy A4-es lap!http://www.life.hu/trend/20160316-legyen-a-derekad-vekonyabb-mint-egy-a4-es-papirlap-allitva-kihivas-az-interneten.htmlÚjabb bizarr őrület ütötte fel a fejét a fiatalok között, akik egy A4-es méretű papírlappal a testük előtt bizonyítják be, hogy elég vékonyak. TrendOrigo"Sajnálom, hogy nem lett rövidebb" - Ollóval esett neki a hajának Varga Izabellahttp://www.life.hu/trend/20160305-varga-izabella-a-baratok-kozt-szinesznoje-olloval-esett-neki-a-sorozatban-a-hajanak.htmlA Barátok közt sztárja Balogh Nóra szerepében kurtította meg tincseit a sorozatban. Trend--Különleges tetoválást varratott magára Lady Gagahttp://www.life.hu/trend/20160304-lady-gaga-enekesno-magara-tetovaltatta-a-szexualisan-bantalmazottak-szimbolumat.htmlAz énekesnő a szexuális bántalmazást elszenvedett áldozatok ismert szimbólumát varratta bal vállára. Trend--Több milliót költött plasztikai műtétekre egy nő, hogy a saját karikatúrájára hasonlíthassonhttp://www.life.hu/trend/20160301-krystina-butel-tobb-milliot-koltott-plasztikai-mutetekre-hogy-sajat-karikaturajara-hasonlitson.htmlKrystina Butel 16 éves volt, amikor egy Ibizán töltött nyaralása alatt lerajzolta őt egy karikaturista. A fodrászként dolgozó hölgy azóta azon fáradozik, hogy úgy nézzen ki, mint a művész által megörökített önmaga. TrendOrigoEmma Watson új frizurájával olyan, akár egy tinédzserhttp://www.life.hu/trend/20160303-emma-watson-szineszno-uj-hajaval-olyan-akar-egy-tinedzserlany.htmlA Harry Potter színésznőjének stílusát imádjuk, legutóbbi hajviseletét azonban nem tudjuk hová tenni. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.