Rogán Cecília szexi csipkés ruhacsodában tündökölt

Fotó: Polyak Attila - Origo -
szexi ruha Rogán Antal Rogán Cecília csipke Glamour Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rogán Antal felesége megmutatta, milyen, amikor falatnyi kisestélyibe bújtatja tökéletes alakját.

Rogán Cecília a Glamour Women of the Year díjátadó gálán jelent meg a gyönyörű ruhakölteményben, ám ezúttal nem férjével, Rogán Antallal érkezett, hanem barátnőjével, Sarka Katával. A hölgyek együtt ugyan nem álltak a kamerák elé, de Cecília dögös ruhája is éppen elég látványos volt ahhoz, hogy minden szempár rászegeződjön.

Fotó: Polyak Attila - Origo
Iszak Eszti körül izzanak a vakukhttp://www.life.hu/trend/20160317-iszak-eszti-korul-izzanak-a-vakuk.htmlIszak Eszti úgy csinált, mint az okos lány a mesében: volt is rajta ruha, meg nem is. Trend--Vajna Timi Victoria Beckham ruhájában gálázotthttp://www.life.hu/trend/20160317-vajna-timi-victoria-beckham-ruhajaban-galazott.htmlVajna Timi és dekoltázsa is megérkeztek a Glamour Woman of the Year-re. Trend--Zach Miko lesz a férfi Ashley Graham - Íme, a világ első férfi plus size modellje!http://www.life.hu/trend/20160317-zach-miko-a-vilag-elso-ferfi-plus-size-modellje.htmlIlyen még nem volt: a világ egyik legnevesebb modellügynöksége elindította plus size férfi modell-kategóriáját, amelynek első szerződöttje a 198 centiméter magas, 124 kilós Zach Miko lett. TrendOrigoIszak Eszti porcelánbabává változtatta magát!http://www.life.hu/trend/20160317-iszak-eszti-musorvezeto-instagram-oldalan-mutatta-meg-hogyan-nezne-ki-porcelanbabakent.htmlA szépséges műsorvezető arca egyébként is teljesen makulátlan, így neki nem okozhatott nagy problémát, hogy elmaszkírozza magát. TrendOrigoLilu a plasztikai műtétekről: "Soha nem mondom, hogy soha"http://www.life.hu/trend/20160317-lilu-musorvezeto-a-plasztikai-mutetektol-nem-zarkozik-el.htmlA műsorvezető egyelőre nem gondolkodott azon, hogy sebészkés alá feküdjön, ennek ellenére nem akar elzárkózni ennek lehetőségétől sem.Trend--Fedezzük fel együtt!http://www.life.hu/trend/hirdetes/20160316-fedezzuk-fel-egyutt.htmlIsmerd meg NoPrint magazinunk filozófiáját, és gyarapítsd Te is, olvasóink táborát. Less be hozzánk! Hirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.