Sarka Kata hófehér ruhája megosztja a kommentelőket

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata modell műsorvezető Facebook nadrág kommentelők fehér szín Glamour Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell-műsorvezető Glamour-gálán viselt nadrágos darabja nem aratott osztatlan sikert.

A csütörtök esti Glamour-gáláról nem hiányozhatott Sarka Kata sem: a csinos műsorvezető és üzletasszony férje, Hajdú Péter nélkül érkezett egy fehér, csipkefelsős-nadrágos összeállításban, amelyet egy piros magas sarkú szandállal koronázott meg. Kata Facebook-oldalán is megmutatta az outfitet, a követői pedig azonnal meg is ragadták az alkalmat, hogy véleményt nyilvánítsanak.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Csini csajnak tartalak. De aki ezt a ruhát rád adta, ki akart veled szúrni.

A szett nagyon jó, és szerintem nagyon elônyös is nekem nagyon tetszik, de valóban egy kicsit keveslem en is egy gálára, sokkal inkább egy vacsorára vagy szülinapi bulira, színházba tudnám elkepzélni...

A nadrág nem a legjobb az egész szett pedig egy hétköznapi vacsorához illő nem egy gálára. Azt kell mondjam sajnos felejtős, ez nem egy jól sikerült darab.

Sajnálom Kata, ezt a ruhát felejtsük el! Nagyon előnytelen!

- így szólt a kommentek egy része. Mások azonban sokkal pozitívabban vélekedtek a ruháról és Katáról is:

Csak szeretnétek így kinézni... Jó vagy Kata, szép és formás!

Nagyon csinos es dögös.

Szerintem Meg tök jó, és neked minden jól áll!

Nagyon szép vagy szerintem nagyon jó a szetted.

Neked tetszik Kata ruhája?

Sarka Katával a Life.hu riportere beszélgetett a gálán: a videóért kattints ide!

Plasztikai műtéten esett át a szexi időjós?http://www.life.hu/trend/20160311-yanet-garcia-idojaras-jelento-implantatumot-helyeztetett-be-fenekebe-a-rajongok-szerint.htmlA világ legdögösebb bemondónőjének kikiáltott Yanet Garcia rajongói szerint implantátumot tettetett fenekébe. A mexikói időjós maga öntött tiszta vizet a pohárba. TrendOrigoZach Miko lesz a férfi Ashley Graham - Íme, a világ első férfi plus size modellje!http://www.life.hu/trend/20160317-zach-miko-a-vilag-elso-ferfi-plus-size-modellje.htmlIlyen még nem volt: a világ egyik legnevesebb modellügynöksége elindította plus size férfi modell-kategóriáját, amelynek első szerződöttje a 198 centiméter magas, 124 kilós Zach Miko lett. TrendOrigoLilu a plasztikai műtétekről: "Soha nem mondom, hogy soha"http://www.life.hu/trend/20160317-lilu-musorvezeto-a-plasztikai-mutetektol-nem-zarkozik-el.htmlA műsorvezető egyelőre nem gondolkodott azon, hogy sebészkés alá feküdjön, ennek ellenére nem akar elzárkózni ennek lehetőségétől sem.Trend--Nekimentek az állatvédők Katalin hercegnénekhttp://www.life.hu/trend/20160311-katalin-hercegnenek-nekimentek-az-allatvedok-a-kesztyujet-diszito-szorme-miatt.htmlValószínűleg a hercegné sem sejtette, hogy ekkora port kavar legutóbbi, síelése alatt készült fényképeivel. Trend--"Sajnálom, hogy nem lett rövidebb" - Ollóval esett neki a hajának Varga Izabellahttp://www.life.hu/trend/20160305-varga-izabella-a-baratok-kozt-szinesznoje-olloval-esett-neki-a-sorozatban-a-hajanak.htmlA Barátok közt sztárja Balogh Nóra szerepében kurtította meg tincseit a sorozatban. Trend--Egy brit kisvárosból a világhírig: így került a Sports Illustarted címlapjára Nicola Griffinhttp://www.life.hu/trend/20160307-nicola-griffin-a-sports-illustrated-56-eves-modellje-igy-kerult-a-magazin-cimlapjara.htmlAz 56 éves, kétgyerekes édesanya az első a világhírű fürdőruhás magazin történelmében, aki ennyi idősen a borítóképen pózolhatott. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.