Iggy Azalea kiakadt photoshopolt képe miatt

Forrás: Twitter/Iggy Azalea -
Photoshop dögös test Iggy Azalea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő rengeteg bókot kapott a dögös fotójára, ami nem is csoda, hiszen igazán vadítóra sikerült. Ám Iggy rámutatott egy kis szépséghibára. Ez a kép, nem egészen az ő testét ábrázolja.

Az énekesnő teljesen meg van elégedve az alakjával, ezért ő maga hívta fel a rajongói figyelmét arra, hogy a fotózáson készült képek nem egészen a valóságot mutatják.

Forrás: Twitter/Iggy Azalea

A felvételen Iggy csupán egy átlátszó, testhez simuló ruhát visel, a melleit viszont már csak ő takarja. Az elképesztően vadító fotó azonban nem teljesen igazi. Iggy közzé is tette az előtte-utána képet, és leírta, neki sokkal jobban tetszik az eredeti változat. Egymás mellett már jól látható, mennyivel vékonyabbá varázsolták combját, és csípőjét is, valamint az arcán is módosítottak. Az énekesnő szerint ezekre a változtatásokra semmi szükség, hiszen ő úgy szereti a testét, ahogy van!

Hangolódj a tavaszra! Pöttyös manikűr húsvétrahttp://www.life.hu/trend/20160316-pottyos-tavaszi-manikur.htmlLassacskán beköszönt az igazi tavasz, bár az időjárás még nem mindig a derűs oldalát mutatja. Ilyenkor a téli holmik és a pasztell-láz között ingázunk, amihez jól passzol ez a manikűr is, ami sötét alapra készült, de egy kis fehérrel és rózsaszínnel feldobva megidézzük vele a közeledő tavaszt és az ünnepet. Trend--Mit tett magával? Mindenkire a frászt hozta Cindy Crawford lányahttp://www.life.hu/trend/20160319-cindy-crawford-lanya-kaia-gerber-platinaszoke-hajra-valtott.htmlA 14 éves Kaia gyönyörű, barna hajkoronáját - ahogy vonásait is - édesanyjától örökölte. Lehet, hogy a fiatal modell megelégelte a sok hasonlóságot? TrendOrigoA hollywoodi csillogás mindent visz – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160318-heti-stilusmustra-szerepel-benne-miranda-kerr-naomi-watts-es-heidi-klum.htmlNeccruha, dekoltázs, tavaszváró outfitek és tökéletes street style szettek – mutatjuk a hét legjobb ruháit! TrendAFPÍgy mulattak a magyar sztárok – Ruhamustra a Glamour-gáláról http://www.life.hu/trend/20160318-divatmustra-a-glamour-galarol.htmlA Glamour-gála igazi divatünnep, ahol mindenki a legjobb formájában tündököl. Szerencsére ezúttal is sok sztár választott magyar tervező által megálmodott ruhát és kiegészítőket. Lássuk, kik voltak az este legfényesebb csillagai. Trend--Sarka Kata hófehér ruhája megosztja a kommentelőkethttp://www.life.hu/trend/20160318-sarka-kata-musorvezeto-es-modell-hofeher-galan-viselt-ruhaja-megosztja-a-kommenteloket.htmlA modell-műsorvezető Glamour-gálán viselt nadrágos darabja nem aratott osztatlan sikert. TrendOrigoKatalin, az újrahasznosítás hercegnőjehttp://www.life.hu/trend/20160318-katalin-hercegne-ugyanazt-a-kabatot-viselte-amelyet-nehany-evvel-ezelott-is.htmlA britek kedvenc stílusikonja hű maradt a "spórolós hercegné" címéhez: ugyanabban a kabátban jelent meg nemrég, amelyben már láthatta a nagyközönség. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.