7 ruha probléma, amit az alacsony lányok sosem fognak megérteni

Forrás: Thinkstock -
fashion week probléma alacsony ruha női lélek magasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magasnak lenni jó is és nem is. Jó, hogy eléred a felső polcot, viszont ha nem találsz magadnak megfelelő ruhát, iszonyú kellemetlen tud lenni. Íme, 7 helyzet, amikor könnyebb dolgod lenne, ha alacsonyabb lennél. 

1. Olykor lehetetlen találni egy olyan nadrágot, ami teljesen eltakarja egy magas lány bokáját, ugyanez a helyzet a hosszú ingekkel is és a kilógó csuklóval.

2. A maxi ruha jó esetben betölti a funkcióját, miszerint melltől lefelé teljesen eltakarja a testet. Egy bizonyos magasság fölött azonban muszáj ápolni a lábkörmeinket, mivel biztosan ki fognak látszódni a ruha alól.

3. Ne feledkezzünk meg a pólókról sem. Habár mostanság nagy divatosnak számítanak a mellet éppen eltakaró fazonok és az sem árt, ha a viselőjük szép lapos hassal is rendelkezik.

Forrás: Thinkstock

4. Amikor magassarkú cipőt viselsz, szó szerint mindenkinél magasabb vagy – feltéve, ha találsz a lábméretedhez illő igényes topánt.

5. A térdig érő zokni nálad inkább egy kevésbé kívánatos combfix szerepét tölti be.

6. Ha online vásárolsz magadnak ruhát, 70 százalék eséllyel nem lesz rád jó!

7. Amikor egybe részes ruhát vásárolsz – de nincs kedved az üzletben felpróbálni – otthon meglepetésben lesz részed: lesz egy új inged.

Öt divatbaki a 90-es évekből

Emlékszel még a kreppelt hajra, a trapéznacikra, a holdjáró cipőkre, meg a nyakra cuppanó nyakláncra? Nos, pattanjunk fel a nosztalgiabuszra, és irány a '90-es évek! Olvasd el cikkünket!
8+1 küzdelmes helyzet, amit csak a nagymellűek értenekhttp://www.life.hu/trend/20160311-akinek-nagy-mellei-vannak-biztosan-tapasztalta-ezeket-a-problemakat.htmlTermészetesen nem csak (optikai) előnyei vannak a nagy mellnek; a dicsőítő szavak és a férfiak pajkos tekintete olykor kevésnek bizonyulnak azoknak a nőknek, akiket nagyméretű női testrésszel áldott meg a természet. Trend--5+1 dolog, amit megtehetsz a ragyogó és egészséges bőrérthttp://www.life.hu/trend/20160210-kevesebb-szolarium-tobb-apolas-es-lemosott-smink-is-az-egeszseges-bor-titkai.htmlVannak bizonyos örökérvényű szabályok, amiket jó lenne betartani, ha tíz év múlva is szép bőrt szeretnénk magunknak. TrendThinkstock10 szépségkatasztrófa, amitől minden nő kiakadhttp://www.life.hu/trend/20160311-barhova-is-keszul-a-no-ezek-a-szepsegbakik-keresztbe-huzhatjak-a-terveit.htmlÁlomrandi az álompasival, interjú, munkamegbeszélés vagy buli. Mindegyik esemény igényes külsőt és szép megjelenést igényel, de mi a helyzet akkor, ha a sors keresztbehúzza a számításaidat? Ezek a leggyakoribb szépségbakik! TrendThinkstock10 melltartóbaki, amit mindannyian elkövettünk a húszas éveinkbenhttp://www.life.hu/trend/20151005-melltarto-bakik-kivillano-kebel-es-tarsai-a-huszas-eveinkbol.htmlBakikat mindig követünk el, utána pedig nagyon jókat nevetünk rajta. Ez még inkább igaz, ha az öltözködésünkről van szó...Trend--5+1 élethelyzet, amikor a vörös rúzs nem előnyöshttp://www.life.hu/trend/20151113-piros-ruzs-szexi-de-nem-minden-esetben-eves-ivasnal-kulonosen-nem.htmlIrtó szexi, amikor egy nő vörös rúzst visel az ajkán. Azonban vannak helyzetek, amikor kifejezetten zavaró tud lenni.Trend--5+1 rossz szokás, amitől korábban öregszelhttp://www.life.hu/trend/20150921-rossz-szokasok-amiktol-ido-elott-megoregszel.htmlSokszor használjuk azt a kifejezést, hogy az arcunkra vannak írva az érzelmeink. Ez a jelenség az életvitelünknél is fenn áll: ha nem figyelünk oda magunkra, a bőrünk árulkodni fog róla. Pár apró dolog vagy szokás megváltoztatásával könnyebben kiküszöbölhető az idő előtti öregedés. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.