Így néz ki most Madonna 19 éves lánya, Lourdes - Fotó!

modell fotó Lourdes Madonna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár gyermeke megkapta élete első modellmunkáját, méghozzá az ismert divattervezőtől, Stella McCartney-tól. Persze az első képek már nyilvánosságra is kerültek. 

Lourdes Leon a brit dizájner, a POP illatmárka arca lett. Stella McCartney gyermekkora óta ismeri a most 19 éves lányt, ezért is volt annyira gördülékeny a munka köztük. Leon nem hivatalos modell, de jelenleg is művészeti szakon tanul a Michigani egyetemen. 2009-ben szerepelt Madonna Celebration című videoklipjében. Azóta eltelt hét év, és még inkább hasonlít az énekesnő korai külsejére: nézzétek csak meg a szemöldökét!

Forrás: Instagram/stellamccartney

Nicole Richie melltartó nélkül lépett a vörös szőnyegre - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160322-nicole-richie-nem-vett-fel-melltartot-sokat-mutato-ruhaban-galazott-a-sztar-foto.htmlA dögös sztár már hetek óta gőzerővel készült az LA Fashion Awards gálára, hiszen ő volt a műsorvezető. Az alkalomra egy különleges ruhát választott, mely alá nem vett fel fehérneműt. Trend--Iggy Azalea kiakadt photoshopolt képe miatthttp://www.life.hu/trend/20160319-iggy-azalea-enekesno-kiakadt-photoshoppolt-kepe-miatt-kozze-tette-az-elotte-utana-fotot.htmlAz énekesnő rengeteg bókot kapott a dögös fotójára, ami nem is csoda, hiszen igazán vadítóra sikerült. Ám Iggy rámutatott egy kis szépséghibára. Ez a kép, nem egészen az ő testét ábrázolja. TrendOrigoSarka Kata hófehér ruhája megosztja a kommentelőkethttp://www.life.hu/trend/20160318-sarka-kata-musorvezeto-es-modell-hofeher-galan-viselt-ruhaja-megosztja-a-kommenteloket.htmlA modell-műsorvezető Glamour-gálán viselt nadrágos darabja nem aratott osztatlan sikert. TrendOrigoA legjobb divattervezőket és a social media sztárjait is díjazták a Glamour-gálánhttp://www.life.hu/trend/20160318-a-legjobb-divattervezoket-es-a-social-media-sztarjait-is-dijaztak-a-glamour-galan.htmlA Glamour-díjakat évről évre a közönség szavazza meg, így nem véletlen, hogy minden díjazott a követőinek mondott köszönetet. Az 55 ezer szavazó a hazai kulturális élet személyiségei mellett divattervezőkre és a social media sztárjaira is leadhatta a voksát. Trend--Pokorny Lia: "Szeretek tetszeni, szeretem azt, hogy nő vagyok"http://www.life.hu/trend/20160317-pokorny-lia-szineszno-a-szepsegrol-a-noiessegrol-es-a-korarol-beszelt.htmlA 44 éves színésznő elárulta, minek köszönheti a mai napig sugárzó szépségét.TrendFotó: M.Schmidt János – OrigoEgy pocakos férfi szexi fotókkal támad a nemi sztereotípiákrahttp://www.life.hu/trend/20160316-a-nem-szexi-ferfi-egy-szexi-fotosorozattal-tamad-a-nemi-sztereotipiakra.htmlLáttunk már mindenféle fotósorozatot, plus size, anorexiás, vagy épp transznemű modellekkel, de a mostanihoz hasonlóval még nem találkozunk: Egy jó nagy pocakkal megáldott férfi vágta magát szexi pózokba, ezzel is fellépve a nemi sztereotípiák ellen. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.