Itt van az eddigi legőrültebb, legsötétebb tetoválástrend - Fotók!

Forrás: Instagram / oddtattooer -
fashion week fekete tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tetoválás előtt több szempont szerint mérlegelünk: elsősorban legyen egyedi, ne bánjunk meg később. De azon is sokat rágódunk, hogy mi a legjobb: egy rajz, minta, vagy írás? És mi a helyzet az új őrülettel, a testen virító nagy fekete foltokkal?

A kevesebb néha több - a legújabb tetoválástrendet elnézegetve új értelmet nyer az a mondat, ráadásul mindenki a saját véleményére szabhatja. A blackout tetoválás ugyanis egy nagy-nagy feketeséget jelent az adott testrészen.

Forrás: Instagram / oddtattooer

Forrás: Instagram / oddtattooer

Részünkről azonban felmerül a kérdés, hogy mi lesz, ha a fekete festék az idő múlásával kékre változik? Mint például ebben az esetben is:

Forrás: Instagram

Szereted a tetovált pasikat? Most megnézheted őket meztelenül!

Danny Baldwin egy különleges fotósorozatot készített, melynek főszereplői olyan férfiak, akiknek testét tetoválások díszítik. A fotográfus nem elégedett meg ennyivel, és pucérra vetkőztette a modelleket. A teljes cikket ide kattintva megnézheted!
Már a bölcsikbe is beköltözött a szelfimániahttp://www.life.hu/trend/20160324-kiakadt-a-net-a-szelfizo-bolcsiseken.htmlA gyerekek életébe is betört a divat, legalábbis az anyukák imádják ha a kicsik menő outfiteket viselnek, ezt pedig boldogan tárják a világ elé. Ez történt most is, ám ebben az esetben a mini divatdiktátorok úgy pózolnak a képeken, mint felnőtt példaképeik. TrendOrigoVeszélyes szépségtrükk: Ragasztóval a mitesszerek ellenhttp://www.life.hu/trend/20160317-veszelyes-szepsegtrukk-terjed-a-neten-a-lanyok-ragasztoval-tuntetik-el-mitesszereket.htmlEgy beauty-vlogger őrült ötlettel állt elő a mitesszerek ellen: Kenj ragasztót az orrodra, majd amikor megszáradt, húzd le! Ezzel a tippel csak az a gond, hogy veszélyesebb, mint gondolnád! Trend--Egy plus-size reklámkampány miatt őrjöngenek az internetezőkhttp://www.life.hu/trend/20160310-egy-balul-sult-reklam-a-plus-size-lanyoknak.htmlRengeteg különös marketinghúzással találkozhattunk már, de most egy webshop olyan megdöbbentő módon reklámozta a teltebb lányoknak készült rövidnadrágját, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Trend--Ezek az ikerbabák az internet sztárjaihttp://www.life.hu/trend/20160304-rengetegen-kovetik-az-edes-ikerbabak-anyukajanak-instagramjat.htmlLeila és Lauran még csak félévesek, de anyukájuknak köszönhetően már most irtó cuki rucikban pózolnak az Instagramon. Ráadásul két hét alatt már 110.000 követőjük lett. TrendOrigoPlus-size csajok retusálatlan képei hódítanak a netenhttp://www.life.hu/trend/20160223-oszinte-kampany-a-molett-modellekrol.htmlA gömbölyű divat még mindig menő, mutatja ezt a legújabb kampány is, ami igazán nagy sikert aratott. Az ötletet egy új-zélandi márka szakembereinek köszönhetjük, ráadásul a fotósorozat teljesen Photoshop-mentes. TrendOrigoMagyar siker: miénk a világ legjobb cipőjehttp://www.life.hu/trend/20160222-magyar-siker-kovacs-attila-elnyerte-a-vilag-legjobb-cipoje-dijat.htmlIdén is megrendezték Wiesbadenben a Kézműves Cipőkészítők Európai Bajnokságát, ahol Kovács Attila miskolci cipészmester hatalmas sikert aratott: három aranyérmet, sőt, “A világ legjobb cipője” díjat is elnyerte. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.