Durván kiakadtak a rajongók Emma Watson láttán

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Aapimages / Sight -
Twitter színésznő Lancome rajongók Emma Watson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emma Watson legutóbb egy Lancome reklámban tűnt fel, amiben egy idősebbeknek szánt, fehérítő krémet népszerűsített. A rajongók persze kiakadtak, úgy vélik, hogy a fiatal színésznő rossz választás volt, valamint ezzel együtt rejtett rasszista célzásokat is felfedeztek a kampányban.

A Harry Potterből is ismert Emma Watson rajongói enyhén szólva meglepődtek, amikor meglátták a színésznőt egy Lancome termék reklámjában. Ez még nem nagy durranás,

ám a reklámban a 25 éves Emma egy idősebbeknek szánt krém arcaként tűnt fel.

Forrás: Lancome

A Lancome tulajdonosa, a L'Oreal saját honlapján is úgy nyilatkozott a termékről, hogy "kifehéríti a bőrön a foltosodást, amit az öregedés és a napozás okoz."

A fanok ezután akadtak ki a Twitteren, ráadásul a gyönyörű színésznőre rá sem lehet ismerni, olyan sok utómunkát végeztek a pofiján.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Aapimages / Sight

A Twitter-felhasználók emellett azzal is vádolták a színésznőt, hogy kiállt a bőr fehérítése mellett, és mindezzel csak erősíti a rasszista sztereotípiákat, ráadásul ez az a termék, amire a falfehér színésznőnek egyáltalán nincs szüksége.

"Emma Watson a Lancome fehérítő termékének arca? Milyen fehér akar lenni?"

Emma és a cég sem kívánt érdemben nyilatkozni az ügyről.

Bíróság elé állhat a wellnessbűnözőhttp://www.life.hu/news/20160329-birosag-ele-allhat-a-wellnessbunozo.htmlTíz szállodában szállt meg, majd távozott fizetés nélkül a 27 éves férfi, még tavaly nyáron. Végül Hajdúszoboszlón kapták el, és úgy tűnik, hogy nem ússza meg vádemelés nélkül. NewsThinkstockBrutálisan megverték az ecuadori lányt, soha többé nem modellkedhethttp://www.life.hu/news/20160324-az-utcan-vertek-ossze-az-ecuadori-modellt.htmlÖrökre elbúcsúzhatott karrierjétől az az ecuadori lány, aki egy átmulatott éjszaka után került összetűzésbe egy csapat lánnyal, és a vita verekedésig fajult. News--A brüsszeli volt a harmadik terrortámadás, amit túlélt a fiúhttp://www.life.hu/news/20160323-a-brusszeli-volt-a-harmadik-terrortamadas-amit-tulelt-a-fiu.htmlA 19 éves férfi, Mason Wells is a brüsszeli reptéren tartózkodott a kettős bombatámadás idején, de nem úszta meg sérülések nélkül. News--Vujity Tvrtko: "A Napló halála a magyar politika és a kiszolgálók szégyene"http://www.life.hu/news/20160322-vujity-tvrtko-szerint-a-naplo-halala-a-magyar-politika-es-a-kiszolgalok-szegyene.htmlA TV2-től február 26-án kirúgott Vujity Tvrtko Facebook-posztjában reagált azokra a hírekre, miszerint a TV2 feltámasztaná a Napló című műsort, amiben Vujity Tvrtko volt az egyik műsorvezető. News--Djokovic:"A férfi teniszezők több pénzt érdemelnek, mint a nők"http://www.life.hu/news/20160324-djokovic-szerint-a-ferfi-teniszezok-tobb-penzt-erdemelnek-mint-a-nok.htmlNovak Djokovic az Indian Wells-i tornán aratott győzelme után egy sajtótájékoztatón egyetértett a BNP Paribas Open versenyigazgatójának korábbi kijelentésével, miszerint a férfi teniszezők több pénzt érdemelnek a teniszversenyeken, mint a nők. Persze később bocsánatot kért. NewsAFPEgy pingvin minden évben 8 ezer kilométert úszik, hogy láthassa megmentőjéthttp://www.life.hu/news/20160310-egy-pingvin-mindennap-8-ezer-kilometert-uszik-hogy-lathassa-megmentojet.htmlBrazliában illegálisnak számít a vadállatok tartása, de ez az egyik pingvint egy cseppet sem érdekli. Dindim ugyanis minden évben 8000 kilométert úszik, hogy pár napig legjobb barátjával lehessen, egy 71 éves halásszal. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.