Akkor most láttuk Charlize Theron mellbimbóját vagy sem?

Forrás: AFP/Frederic J.Brown -
színésznő mellbimbó Hamburg Charlize Theron villantás A Vadász és a Jégkirálynő premier divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fotók alapján nehéz eldönteni, mi is történt a színésznő blézerének és csipkés felsőjének táncából a legújabb filmjének premierjén.

Charlize Theron a napokban Hamburgban tette tiszteletét legújabb filmje, A Vadász és a Jégkirálynő premierbemutatóján. A mindig stílusos és gyönyörű színésznő megjelenése ezúttal is kifogástalan volt, a merész, csipkeszegéllyel ellátott felsőjével azonban láthatóan kissé meggyűlt a baja. Íme, a bizonyíték:

Az nem teljesen egyértelmű, hogy mit is látunk a képen, így ezt mindenki egyéni fantáziájára bízzuk, hogy tovább gondolja: az most akkor Charlize Theron mellbimbója, vagy csak amolyan érzéki csalódás?

Villantott Charlize Theron vagy sem?

Hibázott egyáltalán valaha Charlize Theron?

Charlize Theron megjelenésében mindig van valami királynői, annak ellenére is, hogy komoly családi drámák és szívet tépő szakítások állnak a háta mögött. Kedvenc dél-afrikai színésznőnktől van mit tanulni divat terén is: a Life.hu cikkéért kattints ide!

Az 5 legjobb gondolat sztároktól a plasztikai műtétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160324-jennifer-aniston-nicole-kidman-julianne-moore-gwyneth-paltrow-es-julia-roberts-a-plasztikai-mutetrol.htmlMa már egyáltalán nem számít ritka eseménynek, hogy egy-egy hollywoodi híresség sebészkés segítségével igyekszik megőrizni fiatalságát, ráadásul a legtöbben nem is csinálnak belőle titkot. Ám hogy vélekednek erről a legnagyobb sztárok? Íme. Trend--Akár 15 évet is letagadhat a 78 éves Jane Fondahttp://www.life.hu/trend/20160325-jane-fonda-szineszno-78-eves-es-siman-letagadhat-a-korabol.htmlKözel a nyolcvanhoz is elképesztő formában van a világhírű színésznő. Trend--Kissé megszaladt a Photoshop Megan McKenna valóságshow-sztár fotósorozatánálhttp://www.life.hu/trend/20160330-megan-mckenna-a-the-only-way-is-essex-valosagshow-sztar-photoshop-aldozata-lett.htmlA brit The Only Way Is Essex realityből megismert celeblány hiányos öltözékben próbálja népszerűsíteni saját magát és az általa reklámozott fürdőruhamárkát. A cél érdekében pedig láthatóan mindent igyekezett bevetni. TrendOrigoAz össze nem érő combok közötti ékszer valójában a pozitív testképért harcolhttp://www.life.hu/trend/20160329-az-ossze-nem-ero-combok-kozotti-ekszer-vasarlasa-soran-a-pozitiv-testkepet-megerosito-uzenetet.htmlAz elmúlt évek egyik legnagyobb és leghülyébb őrületét, az össze nem érő combokat elevenítette fel a csinos kis függővel ellátott ágyékékszer - ám nem minden az, aminek látszik. TrendOrigoPlus size menyasszonyoknak tervez fehérneműt Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20160324-ashley-graham-plus-size-modell-menyasszonyi-fehernemu-kollekciot-tervez.htmlA divat újabb területén nyitogatja szárnyait a világhírű plus size modell: Ashley Graham fehérnemű tervezésbe fog.Trend--60 éves a világ legidősebb fürdőruhamodelljehttp://www.life.hu/trend/20160325-yazemeenah-rossi-60-eves-furdoruhamodell-orokke-akar-modellkedni.htmlA malibui Yazemeenah Rossi saját bevallása szerint a szexualitástól túlfűtött bikinireklámok ellen harcol, hogy bebizonyítsa: nem csupán a fiatal és tökéletes arcú modelleknek áll a világ. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.