Kirsten Dunst semmit sem változott! Rajta nem hagyott nyomot Hollywood

Forrás: InStyle -
kinézet megjelenés Kirsten Dunst Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába lett ünnepelt sztár, és hiába szerepelt rengeteg filmben, a színésznő nem volt hajlandó megváltoztatni külsejét senki kedvéért.

A stílusa persze alakult az évek során, de Kirsten Dunst soha nem hagyta, hogy megváltoztassák, vagy olyan irányba tereljék, amit nem érzett sajátjának. A híres forgatókönyvíró, Sofia Coppola is mindig arra bíztatta a színésznőt, ne engedje, hogy átalakítsák.

Forrás: Eternal

“Amikor 16 éves voltam Sophia azt tanácsolta, hogy soha ne csináltassam meg a fogsoromat. A Spiderman forgatásán már mindenki arról próbált meggyőzni, hogy tetessem rendbe őket. De én soha nem éreztem úgy, hogy változtatnom kellene valamin, ami engem különlegessé tesz, így nemet mondtam nekik” - mesélte a színésznő az InStyle magazinnak, akik egy gyönyörű fotósorozatot is készítettek róla, ahol szintén látszik, hogy a színésznő mit sem változott az évek alatt.

Forrás: InStyle

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.