Ezért ne irigyeld a nagymellű csajokat - 11 ruha, ami bénán áll rajtuk

mell nagy mell Jordan Carver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kismellűek nagyot szeretnének, az óriáskeblű hölgyek közül pedig sokan egyáltalán nem bánnák, ha szerényebb mérteik lehetnének. 

Hogy erről Jordan Carver hogy vélekedik, nem tudjuk, de mindenesetre összeszedett 11 olyan ruhadarabot, amelyek nem állnak jól nagymellű lányoknak. Carver nem először foglalkozik a cicikérdéssel, ebben a videóban a nagy mellek 10 hátrányát, ebben pedig az előnyöket szedi össze.

Susan Sarandon 20 évesnek öltözött és jól állt neki - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160401-heti-stilusmustra-szerepel-benne-chris-hemsworth-gigi-hadid-es-susan-sarandon.htmlEzen a héten Chris Hemsworth lett a kedvenc celebpasink, Susan Sarandon újra elnyerte tőlünk a legvagányabb 60-as címet és egy új dívát is avattunk Golshifteh Farahan személyében. TrendOrigoRá sem lehet ismerni Szabó Zsófirahttp://www.life.hu/trend/20160401-szabo-zsofi-szineszno-uj-haja.htmlA színésznő-műsorvezető Instagram-oldalán köszönt be rajongóinak újdonsült körmeivel és frizurájával. Trend--Brutális dekoltázst villantott Voksán Virághttp://www.life.hu/trend/20160401-voksan-virag-szexi-dekoltazst-villantott-mindezt-pedig-egy-kulonleges-nyaklanccal-spekelte-meg.htmlA playmate ismét közszemlére tette bájait, ám ezúttal egy gyönyörű kereszttel is megspékelte a látványt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.