Vajna Timi testhez tapadó ruhában pózolt

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi vékony szexi Andy Vajna ruha búvárkodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna felesége a szuperszexi búvárruhában vékonyabbnak tűnik, mint valaha.

Vajna Timi Amerikában hódolt az extrém sportágnak számító buvárkodásnak, ahonnan gyönyörű fotókat posztolt. Legutóbb pedig azt mutatta meg, hogy milyen nádszálvékony lett, a tapadós búvárruha ugyanis minden porcikáját kiemelte.

Forrás: Instagram/Vajna Timi
Nem is gondolnád, mivel keres milliókat Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20160405-kim-kardashian-online-arul-markas-ruhadarabokat-igy-keres-dollar-milliokat.htmlAki azt gondolná, hogy a popókirálynő naphosszat csak szelfizik, nagyon is téved! Kim Kardashian állítólag egy egészen hétköznapi módszerrel keres milliókat. TV + Sztárok--Pszichiáterhez küldenék Győzikéthttp://www.life.hu/sztarok/20160405-pszichiaterhez-kuldenek-gyoziket.htmlGáspár Győző maga posztolta a Facebook-oldalára azt a betegfelvételi lapot, miszerint egy orvos pszichiátriai kezelést javasolt számára. A bejegyzést azóta eltávolították. TV + Sztárok--Pásztor Anna ismét ijesztő szerelésben pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160404-pasztor-anna-enekesno-ismet-ijeszto-szerelesben-pozolt.htmlAz énekesnő szereti az extrém jelmezeket és ezúttal dominaszerkóban állt színpadra. TV + Sztárok--Taylor Swift testőrénél senki nem utálja jobban a hullámvasutathttp://www.life.hu/sztarok/20160404-taylor-swift-testore-is-felult-a-hullamvasutra-de-egy-percig-sem-elvezte.htmlAz énekesnő kellemes kikapcsolódásra indult, aminek legjobb momentumát közzé is tette a közösségi oldalán. A testőre viszont ellopta a show-t a két barátnőtől. TV + Sztárok--Vajna Timi még búvárruhában is szexistennőhttp://www.life.hu/sztarok/20160404-vajna-timi-andy-vajna-felesege-meg-buvarruhaban-is-szexistenno.htmlAndy Vajna felesége Amerikában élvezi az óceán hűs habjait és úgy tűnik, a búvárkodás teljesen magával ragadta. TV + Sztárok--Antonio Banderas a Budai Várban napozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160404-antonio-banderas-ismet-magyarorszagon-van-a-budai-varban-fotozkodott.htmlA színész ebben a csodálatos időben hazánkba látogatott, sapka mögé bújva élvezte a meleg időt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.