Candice Huffine célba ért! A plus size modell hatalmas lehetőséget kapott

Forrás: Instagram/Candice Huffine -
szerződés Ashley Graham ügynökség plus size Candice Huffine karrier lehetőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A molett szépség karrierje eddig is szépen haladt, ám most megkapta a plus size modellek álommelóját. Ashley Graham nyomdokaiba lépett.

Régóta tevékenykedik Candice Huffine modellként, de az igazi kitörési lehetőség csak most talált rá. Olyan modellekkel dolgozhat majd együtt, mint Ashley Graham és Danielle Redman.

Forrás: Instagram/Candice Huffine

A molett szépség nemrégiben megmutatta, hogy ha akar, akkor akár egy félmaraton lefutására is képes, így lépdelt szép lassan előre a modell szakmában is. Most végre elérte azt, amiért ezidáig dolgozott, ugyanis exkluzív szerződést ajánlottak neki annál az ügynökségnél, ahol a legnagyobb plus size modellek foglalatoskodnak. Az új szerződéssel természetesen rengeteg új lehetőség tárul majd a szépség elé, így hamarosan ő is csatlakozik a legnépszerűbb plus size modellek közzé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.