Tolvai Reni dögös dekoltázsától felforr a levegő

Forrás: Instagram/Tolvai Reni -
szexi felső dögös dekoltázs piros énekesnő Tolvai Renáta Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavaszt kihagyva beköszöntött a nyár, ennek örömére az énekesnő egy szexi topban mutatta meg bájait.

Tolvai Reni mélyen dekoltált, piros felsőben vadította a meleg tavaszi szerdai napon a férfiakat. Az énekesnő sokszor rukkol elő szexi szerelésekkel, de most hogy végre itt a nyár és a kis topok ideje, ő is a meleg napokra való szettel lepte meg rajongóit.

Forrás: Instagram/Tolvai Reni
Filléres csodaszerek: hollywoodi hírességek házi szépségpraktikáihttp://www.life.hu/trend/20160405-hollywoodi-hiressegek-filleres-szepsegraktikai.htmlKi hinné, de sok híresség, aki bármilyen luxuskozmetikumot megvehetne magának, inkább a filléres házi praktikákra szavaz. Mi Emma Stone kedvenc hidratálója, Scarlett Johansson kedvenc arctisztítója és Blake Lively jól bevált hajápolója? Lássuk! Trend--Som-Balogh Edina végtelen hosszú lábakat villantotthttp://www.life.hu/trend/20160406-som-balogh-edina-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-miniruhaban-villantotta-meg-vegtelen-hosszu-labait.htmlA Barátok közt sztárjánál is tombol a tavasz, és egy szexi kisruhában pózolva köszöntötte a napsugarakat. Trend--Plus size modellek figuráztak ki több szupermodellt: Dögös fotók! http://www.life.hu/trend/20160406-ilyen-oszinte-furdoruhakampanyt-meg-sosem-lattal-elkepeszto-fotok-plus-size-modellek.htmlA Buzzfeed újságíró csapata és néhány plus size modell úgy döntött, elkészíti saját fürdőruha fotózását. A Sports Illusrated címlaplányait jelenítették meg a saját testükkel. TrendOrigoVajna Timi testhez tapadó ruhában pózolthttp://www.life.hu/trend/20160405-vajna-timi-andy-vajna-felesege-testhez-tapado-buvar-ruhaban-pozolt.htmlAndy Vajna felesége a szuperszexi búvárruhában vékonyabbnak tűnik, mint valaha. Trend--Nézd meg, mennyit változott a női testideál 3000 év alatthttp://www.life.hu/trend/20160405-ennyit-valtozott-a-noi-testideal-az-elmult-3000-ev-alatt.htmlKleopátra, Marilyn Monroe vagy Angelina Jolie a szebb? A kérdésnek nincs sok értelme, hisz koronként változik, hogy mit tartunk szépnek. Egy videó most bemutatja, hogy miként változott a nőideál az utóbbi évezredekben. Trend--Antonio Banderas divattervezőnek állt - Íme, az első darabok! http://www.life.hu/trend/20160405-antonio-banderas-mostantol-ruhakat-is-tervez-a-szinesz-megmutatta-a-ruhait-foto.htmlAz ötvenöt éves spanyol színészről remek fotók készültek, melyeken az általa tervezett ruhakollekciót viseli. Az első darabok 2016 augusztusában kerülnek a boltok polcaira. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.