Fuss csinosan! Három dögös szett sportoláshoz

futok2016 dögös futás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre itt a tavasz, így újra a legideálisabb időjárási körülmények között élvezhetjük kedvenc sportunkat. Ha a napsütés mellett még egy kis pluszmotivációra lenne szükséged, szerezz be néhány dögös ruhadarabot és kiegészítőt a futáshoz.

Szerencsére ma már a dizájn és a funkcionalitás kéz a kézben járnak. Így bőséges választék van a csinos légáteresztő pólókból, a lábakat minden szempontból kímélő, formatervezett futócipőkből. De a sportmelltartók és a futóórák sem okoznak csalódást. Nézzünk néhány dögös szettet!

A futás ezer jótékony hatása az egészségedre

Még a gondolatától is irtózol, hogy a salakon szenvedj, és magányosan ródd a köröket? Változtass a futással kapcsolatos szemléleteden, ez a mozgásforma ugyanis ezer és ezer jótékony hatással bír az egészséged szempontjából. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Válaszd a színeset!

A tarka ruhák rögtön jó hangulatba hoznak, így a futás is színesebb lesz.

1. F&F 5990 forint 2. Sportsdirect No Fear 1285 forint 3. Asics Hervis 10 999 forint 4. H&M 2990 forint 5. Adidas 6. H&M 3990 forint

Esőben is mondj igent a futásra!

Borongósabb időben sem kell lemondanod a futásról. Válassz vízálló cipőt és egy légáteresztő kabátot.

1. Mango 5995 forint 2. Overland Salomon 8999 forint 3. Sportsdirect Garmin Forerunner 46.215 forint 4. Hervis Puma 17.599 forint 5. H&M 8990 forint 6. Nike 90,99 euró

Így öltözz a forró napokon!

A jó futócipő mellé kicsit kevesebb ruhára van szükség a forró napokon, de a fülhallgatódat ne hagyd otthon.

1. Adidas 2. H&M 1990 forint 3. H&M 6990 forint 4. Mango 7995 forint 5. Tomtom Sportsdirect 67 545 forint 6. Sportsdirect TDK 3160 forint

Futni mindenki tud? Tanuld meg a helyes technikát!

Sosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Barbi a héten egy futótechnikai edzésre látogatott el, ami nagyon hasznos lenne mindenkinek, aki rendszeresen fut! Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.