Vajna Tímea átváltoztatta a férjét - Micsoda fotó!

Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös feleség igazi stílusguru, és ezt be is bizonyította. A hétvégén a Vajna házaspár egy fotózáson vett részt, ahol nagy átalakulásnak lehettünk szemtanúi.

"Andynek szerintem nagyon jól áll ez a szín. Imádom...és nézzétek milyen jól lefogyott" - írta a kép mellé Timi, aki igazi mintafeleségnek bizonyul. Melyik férfi ne szeretné, ha ilyen gondoskodó párja lenne?

Forrás: Vajna Tímea/Facebook

Világsztárok fodrásza készített frizurát Vajna Timinek Los Angelesbenhttp://www.life.hu/trend/20160402-vilagsztarok-fodrasza-tracey-cunningham-keszitett-frizurat-vajna-timinek-los-angelesben.htmlAndy Vajna felesége az Instagramjára posztolta ki a végeredményt. TrendOrigoEzért ne irigyeld a nagymellű csajokat - 11 ruha, ami bénán áll rajtukhttp://www.life.hu/trend/20160402-11-ruha-ami-nem-all-jol-a-nagymellu-csajoknak.htmlA kismellűek nagyot szeretnének, az óriáskeblű hölgyek közül pedig sokan egyáltalán nem bánnák, ha szerényebb mérteik lehetnének. TrendOrigoEz az a szexi ruhadarab, amit soha nem venne fel Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20160312-soha-nem-venne-fel-sarka-kata-tangas-bikinit.htmlSzexibbnél szexibb ruhákban láthattuk már Sarka Katát, ám van valami, amit soha nem viselne... Trend-- Hínárhajú rémként sokkol Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/trend/20160221--hinarhaju-remkent-sokkol-gwyneth-paltrow.htmlSemmi smink, hínárhaj - így készül a világsztár. Az Oscar-díjas amerikai színésznő alábbi fotója minden földi halandót egy picike, jóleső kárörömmel töltheti el. Trend--Rajtad múlik, hogy Palvin Barbi lesz-e a világ legdögösebb bikinis bigéjehttp://www.life.hu/trend/20160221-palvin-barbi-bekerult-a-vilag-legszexisebb-bikinis-csajai-koze-sports-illustrated-bikinismagazin.htmlAhogy arról a Life.hu már korábban beszámolt, a gyönyörű magyar modell is bekerült a világ legszexisebb bikinis csajai közé, azaz helyet kapott a Sports Illustrated bikinismagazin különszámában. A sikereinek ezzel azonban még koránt sincs vége!Trend--Maxiszoknyában vezette A Dalt Tatár Csillahttp://www.life.hu/trend/20160130-maxiszoknyaban-vezette-a-dalt-tatar-csilla.htmlAmíg a múlt szombaton combvillantós miniben állt A Dal színpadára Tatár Csilla, addig most földigérő ruhát választott. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.