Fiatalodj éveket a sminkeddel – Így csináld!

Forrás: Thinkstock -
fiatalság szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem feltétlenül kellenek nagyobb beavatkozások, hiszen már néhány sminktrükk segítségével is éveket fiatalodhatsz. Hogyan? Larion Oscar elárulja! 

Kezd arctisztítással és a bőrtípusodnak megfelelő hidratálással, hogy tökéletes legyen a megjelenésed. Érdemes pórusösszehúzó báziskrémet használni a hidratálás után, mert a meleg kitágíthatja a pórusokat.

Az egységes bőrszín kialakításhoz válassz vízbázisú, könnyű szerkezetű, színezett BB vagy CC hidratálókrémet.

Forrás: Thinkstock

Hagyd természetesen ragyogni a bőröd, sokkal izgalmasabb, ha úgymond anyagában csillog a bőr. Highlighterrel emeld ki a szemzugot, a szemöldökcsontot, valamint az arccsontot. Szépen dolgozd össze a színezett hidratálókrémmel.

Az orcák kiemeléséhez krémpirosítót válassz. Ha hideg bőrszíned van, keverj hozzá egy kis rózsaszínt, ha meleg bőrszíned van, akkor jól illik hozzá a narancs vagy a terrakotta.

Kontúrmentesen dolgozd össze, hogy a színek fedjék egymást, majd porpúderrel finoman fixáld le. A fényesen ragyogó tekintethez válassz tartós szemceruzát vagy szemhéjkrémet. A szezon kedvencei az arany, a zöld, a fahéj, a bronz és a különböző fenséges kékek. Elegendő csak a felső szemhéjon megvillantani egy kis színt, vagy csak a vízvonalon.

Forrás: Thinkstock

A krémek előnye, hogy időtlenné teszik viselőjüket, valamint a lágy krémes textúráktól friss hatású marad a tekintet is.

Szempilláidat fekete szempillaspirállal koronázd meg, de ügyelj arra, hogy csomómentes, szálanként szétválasztott hatású legyen.

Ajkad legyen vizesen csillogó, érzékien telt hatású. A legizgalmasabb, ha vizes bázisú, könnyű textúrájú ajakfényt használsz.

De fenséges a színezett ajakbalzsamok széles választéka is, hisz fényvédőt is tartalmaznak. Legyen friss és természetes a megjelenésed!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.