Micsoda lábak! Falatnyi miniben vette be a vörös szőnyeget Jennifer Aniston

Forrás: AFP/Mark Ralston -
színésznő Jóbarátok miniszoknya Los Angeles premier Jennifer Aniston láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok sztárja legújabb filmje Los Angeles-i premierjén villantotta meg végtelen lábait.

Remek formában van Jennifer Aniston. A Jóbarátok című sorozatból megismert színésznő a napokban legújabb filmjét, az Anyák napját érkezett népszerűsíteni Los Angelesbe.

Forrás: AFP/Mark Ralston

A 47 éves színésznő vörös szőnyeges ragyogása az életmódjában keresendő: Jennifer korábban itt árulta el, miből áll egy napi étkezése, és hogyan őrzi meg szépségét.

Ashley Graham nem szereti, ha plus size-nak hívjákhttp://www.life.hu/trend/20160411-ashley-graham-plus-size-modell-nem-szereti-ha-plus-size-nak-nevezik.htmlBár őt tartják napjaink legsikeresebb és leghíresebb plus size modelljének, Ashley Graham mégsem szereti, ha ezzel a jelzővel illetik őt. Trend--Merész! Áttetsző ruhában pózol Miranda Kerrhttp://www.life.hu/trend/20160413-miranda-kerr-modell-majdnem-meztelen-attetszo-ruhaban-pozol.htmlOrlando Bloom gyönyörű exfelesége egy mindent megmutató szerelésben állt modellt a kínai Grazia magazin számára. TrendOrigoPhotoshopolták Palvin Barbit?http://www.life.hu/trend/20160412-palvin-barbara-modell-fehernemus-fenykepet-photoshopoltak.htmlNagyon szexisre sikeredett a magyar modell legújabb, fehérneműs fotósorozata, amelyek kapcsán felmerült a gyanú, hogy a gondos retusálásnak köszönheti vékonyabb csípőjét és derekát. TrendOrigoSzexi diáklánynak öltözött a 46 éves Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20160330-jennifer-lopez-enekesno-szexi-diaklanykent-jelent-meg-az-abc-egyik-showmusoraban.htmlAprócska szoknyában és térdig érő csizmában jelent meg a világhírű énekesnő az ABC televíziós csatorna egyik showműsorában. Trend--Kissé megszaladt a Photoshop Megan McKenna valóságshow-sztár fotósorozatánálhttp://www.life.hu/trend/20160330-megan-mckenna-a-the-only-way-is-essex-valosagshow-sztar-photoshop-aldozata-lett.htmlA brit The Only Way Is Essex realityből megismert celeblány hiányos öltözékben próbálja népszerűsíteni saját magát és az általa reklámozott fürdőruhamárkát. A cél érdekében pedig láthatóan mindent igyekezett bevetni. TrendOrigoA Photoshop ereje: így fiatalodott éveket Naomi Wattshttp://www.life.hu/trend/20160329-naomi-watts-szineszno-eveket-fiatalodott-egy-magazin-cimlapjan-a-photoshop-segitsegevel.htmlSemmi ránc, csak a sugárzó, tiszta, szinte már műnek ható arcbőr: kissé megszaladtak a retussal a 47 éves színésznő legfrissebb címlapfotójánál. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.