4 tény, amit biztosan nem tudtál a sminkről

Forrás: Dreamstime -
rúzs szépségápolás termék arckrém smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napi szinte használjuk őket és ritkán fordul elő olyan, hogy ne akadna meg a szemünk egy-egy "kincsnek" számító terméken. A sminkevolúció sokat változott az évek múlásával, ám nem szabad elfelejteni, hogy a festékek túlzott használatával bizony néha többet ártunk, mint használunk. 

Smink az arcon? Válásra fel!

A 18. századi Angliában nem sok kellett ahhoz, hogy bevezessenek egy törtvényt, amely szerint a férj azonnal elválhat feleségétől, ha kiderül, hogy a nő sűrűn festi magát.

Forrás: Dreamstime

Csiganyálból arckrém

Bizony. A mai nők mindent megtesznek a szépségük megőrzése érdekében, még ha ehhez undorító dolgokat is kell magukra pakolni. Csiganyál, kaviár, csoki, vagy akár a saját véred - a lista hosszú, de akár ezek közül is választhatsz.

Bio termék? Egyáltalán nem biztos!

Amikor testápolót, vagy arckrémet választasz a boltban mindig figyelj arra, hogy milyen összetevőket ír a cimke. Ha paraffin, petrolatum, és mineral oil feliratokat találsz a dobozon, inkább tedd vissza a polcra. Ezek az olcsó kőolajszármazékok nehezen szívódnak fel a bőrben.

Forrás: Thinkstock

Melyik a legnépszerűbb kozmetikai termék?

Mi is meglepődtünk, de a rúzs. A kutatások szerint évente közel egymilliárd darabot adnak el belőle világszerte.

Forrás: Marieclaire

Bezsongott a sztárvilág – Pénteken kezdődik a legőrültebb celebfesztiválhttp://www.life.hu/trend/20160413-penteken-kezdodik-a-celebek-kedvenc-fesztivalja-a-coachella.htmlMinden év áprilisában van két hétvége, amikor megőrül a sztárvilág, és kezdetét veszi az orbitális ereszd el a hajam. A coachella fesztivált soha egy híresség sem hagyná ki: filmsztárok, modellek, énekesek gyűjtőhelye. Hogy miért szeretik ennyire? Mert nincsenek szabályok. Ezért nem is véletlen, hogy főleg a botrányokról és a celebek outfitjeiről híresült el a fesztivál. De kik a fesztivál igazi dívái? Megmutatjuk! Trend--Merész! Áttetsző ruhában pózol Miranda Kerrhttp://www.life.hu/trend/20160413-miranda-kerr-modell-majdnem-meztelen-attetszo-ruhaban-pozol.htmlOrlando Bloom gyönyörű exfelesége egy mindent megmutató szerelésben állt modellt a kínai Grazia magazin számára. TrendOrigoElképesztő bikiniteste van a 41 éves Natalie Imbruglia-nakhttp://www.life.hu/trend/20160412-natalie-imbruglia-41-evesen-is-remekul-nez-ki.htmlNatalie Imbruglia 41 évesen is kirobbanó formában van, ezt bizton állíthatjuk a legutóbb megjelent bikinis fotók alapján. Ez az Natalie, így tovább! TrendOrigoSzáraz sampontól kezdett kopaszodni egy fiatal lány - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160412-szaraz-sampont-hasznalt-hullani-kezdett-a-haja-kiderult-kopaszodik-foto.htmlNicole Baxter egyik reggel arra ébredt, hogy a haja csomókban hever a párnáján. A fiatal lány rögtön az orvosához fordult, aki rémisztő diagnózist közölt vele. Trend--Mihalik Enikő férfiként is szexihttp://www.life.hu/trend/20160408-mihalik-eniko-modell-instagramjara-ferfias-kepet-toltott-fel.htmlMihalik Enikő legutóbbi Instagram képeit elnézve kijelenthetjük, hogy bizony férfi modellként is megállhatná a helyét. Trend--Tóth Gabi elképesztő dekoltázst villantott - Micsoda dögös maca!http://www.life.hu/trend/20160407-toth-gabi-enekesno-a-csutortoki-dogos-maca.htmlAz énekesnő mélyen dekoltált felsőben forrósította fel a hangulatot és biztos, hogy amerre csak járt, mindenütt forogtak a nyakukon a férfifejek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.