műsorvezető szexi Szabó Zsófi melltartó dögös RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője lenge tavaszi szerelésben villantotta meg szexi dekoltázsát.

Szabó Zsófi a szuper időjárásnak köszönhetően eltekintett a melltartó viselésétől, és egy dögös spagettipántos felsőben mutatta meg, milyen, amikor nem visel fehérneműt a top alatt.

Jennifer Lopez új frizurával sokkolta a rajongóithttp://www.life.hu/trend/20160415-jennifer-lopez-uj-frizuraval-sokkolta-a-rajongokat.htmlNem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy Jennifer Lopez 46 évesen is rettentően dögös, de a legutóbbi fotózás alkalmával kicsit mellélőtt az énekesnő. Hosszú lobonca helyett ugyanis egy érdekesebb fazonra váltott... Trend--Így fest most a 78 éves Jane Fondahttp://www.life.hu/trend/20160415-jane-fonda-78-evesen-is-gyonyoru-ahogyan-korabbi-filmjeiben-is-lattuk.htmlA '80-as évek ünnepelt színésznője, az egykori szexszimbólum, Jane Fonda idén tölti be a 79. életévét. A legendás hollywoodi sztárt nemrégiben Tribeca Film Festivalon kapták lencsevégre, ahol meggyőződhettünk róla: ennyi év elteltével is remek formában van. Trend--Merész! Áttetsző ruhában pózol Miranda Kerrhttp://www.life.hu/trend/20160413-miranda-kerr-modell-majdnem-meztelen-attetszo-ruhaban-pozol.htmlOrlando Bloom gyönyörű exfelesége egy mindent megmutató szerelésben állt modellt a kínai Grazia magazin számára. TrendOrigoElképesztő bikiniteste van a 41 éves Natalie Imbruglia-nakhttp://www.life.hu/trend/20160412-natalie-imbruglia-41-evesen-is-remekul-nez-ki.htmlNatalie Imbruglia 41 évesen is kirobbanó formában van, ezt bizton állíthatjuk a legutóbb megjelent bikinis fotók alapján. Ez az Natalie, így tovább! TrendOrigoA 70 éves Helen Mirren egy kígyót varratna magárahttp://www.life.hu/trend/20160412-oscar-dijas-szineszno-helen-mirren-tetovalast-szeretne.htmlAz Oscar-díjas színésznő kinézete mindig tökéletes, ráadásul 70 évesen is képes valami megdöbbentővel előrukkolni: most például egy tetováláson gondolkozik, ami az egész karját díszítené. Trend--Kiderült: ezért tűnt furcsának Victoria Beckham combjahttp://www.life.hu/trend/20160414-victoria-beckham-divattervezo-es-enekesno-furcsa-combja-nem-photoshop-baki-volt.htmlNem Photoshop-baki miatt tűnt úgy, mintha kivágtak volna egy darabot Victoria Beckham lábából a kínai Vogue magazinban megjelent fotóin. Íme, az igazság. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.