Eva Longoriának nézték Sarka Katát

Forrás: Instagram/Sarka Kata, AFP -
Sarka Kata Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehér szerelésben fotózták Hajdú Péter feleségét. A képen mi először alig ismertünk rá Katára, de ezzel más is így lehetett, egy rajongója szerint kiköpött Éva Longoria. 

"Azt hittem hirtelen, Longoria" – írta egy rajongója Kata képe mellé. Bár nekünk nem jutott rögtön eszünkbe a Született feleségek színésznőke Kata fotójáról, de jobban megnézve, van benne valami.

Kata és Eva, mintha ikrek lennének Forrás: Instagram/Sarka Kata, AFP

Szerintetek hasonlít?

70 feletti színésznők adtak stílusleckét kollégáiknak – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160415-heti-stilusmustra-szerepel-benne-julia-roberts-jennifer-aniston-goldie-hawn-es-jane-fonda.htmlEzen a héten a hetvenesek adtak stílusleckét a fiatalabbaknak. Nézd meg, hogyan tündökölt a vörös szőnyegen Jane Fonda és Goldie Hawn! TrendAFP4 tény, amit biztosan nem tudtál a sminkről http://www.life.hu/trend/20160415-sminkek-melyek-nem-tesznek-jot-erdekessegek-a-sminktermekekrol-arckrem.htmlNapi szinte használjuk őket és ritkán fordul elő olyan, hogy ne akadna meg a szemünk egy-egy "kincsnek" számító terméken. A sminkevolúció sokat változott az évek múlásával, ám nem szabad elfelejteni, hogy a festékek túlzott használatával bizony néha többet ártunk, mint használunk. Trend--Jennifer Lopez új frizurával sokkolta a rajongóithttp://www.life.hu/trend/20160415-jennifer-lopez-uj-frizuraval-sokkolta-a-rajongokat.htmlNem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy Jennifer Lopez 46 évesen is rettentően dögös, de a legutóbbi fotózás alkalmával kicsit mellélőtt az énekesnő. Hosszú lobonca helyett ugyanis egy érdekesebb fazonra váltott... Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.